Tα ζώδια της Κυριακής 5 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως ψυχολογικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος,

Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική μας ζωή και σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με παιδιά.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την αισιοδοξία που μας χαρίζει η συγκεκριμένη διέλευση και να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα ικανοποιήσουν τόσο το σύντροφό μας όσο και τους λιλιπούτειους ήρωες της ζωής μας.

Αισθηματικά, έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση μας και να απολαύσουμε στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον άνθρωπό μας.

Νέες γνωριμίες επίσης δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μία νέα αρχή στην προσωπική μας ζωή που μας ταιριάζει. Δημιουργικές δράσεις και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο.

Μία παράσταση στο θέατρο ή ένα κινηματογραφικό έργο θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την στείρα καθημερινότητα και να ισορροπήσουμε ψυχολογικά.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά τα μεσάνυχτα καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψεις με την Αφροδίτη στον Κριό και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η κατανόηση και η αισιοδοξία που μπορεί αρχικά να έχουμε στην προσωπική μας ζωή εναλλάσσεται με ένταση και νευρικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Είναι σημαντικό να μετριάσουμε τα νεύρα και την οξυθυμία και να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια σε θετικές καταστάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση μας.

Ξαφνικές νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν. Καλό είναι να θυμόμαστε όμως πως και οι συνθήκες είναι ρευστές και μπορεί να μην έχουν μακροβιότητα.

Μέσα στην ημέρα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους χαρίζοντάς μας ενεργητικότητά, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα.

Εμπόριο και επικοινωνία πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική μας ζωή και μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Ακόμα μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα προσώπων από το κοντινό περιβάλλον που μας δίνουν ώθηση για να πραγματοποιήσουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 5 Μαρτίου,kyriakis 5 martiou