Tα ζώδια της Κυριακής 30 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι τα ξημερώματα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα.

Ιδιαίτερα μετά τα μεσάνυχτα οφείλουμε

να είμαστε προσεκτικοί καθώς πρόσωπα από το παρελθόν μας προσεγγίζουν, όμως οι ψευδαισθήσεις και αυταπάτες κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Με την Σελήνη στο ζώδιο της αδυναμίας της επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας αποκλειστικά στην επαγγελματική μας εξέλιξη και την κοινωνική καταξίωση.

Παίρνουμε απόσταση από τα συναισθήματά μας και αυτό δεν βοηθά να δείξουμε κατανόηση στους γύρω μας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εμάς η εξέλιξη και η αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο καθώς μέσα από αυτήν κρίνεται η αυτοεκτίμηση και η ολοκλήρωση μας.

Όμως σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε αποκλειστικά και μόνο σε επιλογές με γνώμονα την καταξίωση που αργότερα μπορεί να προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ας αξιοποιήσουμε την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα μας ώστε να εντυπωσιάσουμε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους χωρίς απολυταρχικές και συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τα σχέδια μας και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες που μας εκφράζουν.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία ώστε να ξεφύγουμε από δυσκολίες καθώς είναι εύκολο να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Παράλληλα είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουμε με την ευφυΐα και την αμεσότητα που θα έχουμε στον επικοινωνιακό μας λόγο κερδίζοντας τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο.

Αργότερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες δίνοντας μας την δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλια του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν.

Δείχνουμε αποφασιστικότητα και ψυχραιμία σε ότι και αν αντιμετωπίζουμε και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες προχωρώντας σε αποφάσεις που θα ολοκληρώσουν καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 30 Ιουλίου,kyriakis 30 iouliou