Tα ζώδια της Κυριακής 27 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Άρης μετακινείται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως για το επόμενο χρονικό διάστημα τα ζώδια του Παρορμητικού

Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Γεγονός είναι πως ο πλανήτης των επιθυμιών και της δράσης περνάει στο ζώδιο της αδυναμίας του και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ένταση επηρεάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε από κοινού με ηρεμία και ψυχραιμία.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε πρωτοβουλίες και κινήσεις που μπορεί να πάρουμε γιατί δεν αποκλείεται να προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που είναι καθοριστικής σημασίας στη ζωή μας. Η διπλωματική φύση του ζωδίου θα μας βοηθήσει να βρούμε ισορροπίες αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο στο πλευρό μας.

Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύες αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος και εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε απρόσκοπτα κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Πιθανόν είναι ακόμα να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες που θα σας απογοητεύσουν καθώς δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα φτερά μου. Οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο απογοήτευση και κατήφεια και να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και ψυχραιμία προσπαθώντας να ξεπεράσουμε επί της ουσίας κάθε δυσκολία και πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να κυριαρχήσουμε στον επαγγελματικό χώρο. Φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσουμε φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα μας. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις υποχρεώσεις και να μην δώσουμε τον ανάλογο χρόνο στο ταίρι μας προκαλώντας εντάσεις.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία στον Ταύρο μέσα στην ημέρα βοήθα να αξιοποιήσουμε σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έρχονται επιλογές στη ζωή μας που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να βελτιώσουμε τις οικονομικές μας συνθήκες στον μέγιστο βαθμό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα