Tα ζώδια της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι μετά το μεσημέρι επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) στον απόηχο της Έκλειψης.

Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε την ανησυχία που μπορεί να

υπάρχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αφορά σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Είναι επιβεβλημένο να δείξουμε ψυχραιμία και να αναδείξουμε το προσόν της διπλωματικότητα σας που θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε με απόλυτη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Άλλωστε, απώτερος στόχος είναι να αποφευχθούν συγκρούσεις και αντιδικίες που μόνο αρνητική εξέλιξη θα επιφέρουν στις σχέσεις μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρωί ενισχύει την ένταση των ημερών και δεν επιτρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα. Απωθημένα και παιχνίδια ελέγχου είναι εύκολο να πυροδοτήσουν σφοδρές συγκρούσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Καλά θα κάνουμε να μείνουμε μακριά από τοξικές συμπεριφορές και παρασκηνιακές κινήσεις που θα τραυματίσουν τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό μας.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό, το ζώδιο της πτώσης της. Αναδεικνύεται η ανάγκη να στραφούμε στον εαυτό μας αναγνωρίζοντας φόβους και απωθημένα που ακόμα μπορεί να μας επηρεάζουν.

Οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Απαιτείται ψυχραιμία για να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Πρέπει ακόμα να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από παγίδες και ατραπούς.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να αφήσουμε στο περιθώριο σενάρια επιστημονικής φαντασίας και συνωμοσίας που δεν απηχούν την πραγματικότητα.

Αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο όλα όσα μας προσφέρει ο σύντροφος μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να επηρεαστεί από αμφιβολίες και ανασφάλειες. Παρελθούσες καταστάσεις που σχετίζονται με κληρονομικές και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να κλείσουν με απόλυτη επιτυχία.

Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη είναι πιθανόν να οδηγήσει σε εκνευρισμό και σπασμωδικές κινήσεις. Αρνητικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ωριμότητα. Απερισκεψία και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που αργότερα θα μετανιώσουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 15 Οκτωβρίου,kyriakis 15 oktovriou