Tα ζώδια της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Αφροδίτη μετά την τετράμηνη παραμονή της στον Λέοντα μετακινείται στην Παρθένο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να βρούμε πρακτικές λύσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την ρουτίνα της σχέσης μας γίνεται έντονη καθώς εντοπίζουμε ζητήματα που μας ενοχλούν ιδιαίτερα. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστούμε εμμονικά στις σκέψεις μας καθώς οι λεπτομέρειες που μπορεί να μας ενοχλούν δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση.

Γκρίνια και μεμψιμοιρία θα ενοχλήσουν τον σύντροφό μας και μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση. Καλό είναι να αφήσουμε στο περιθώριο αρνητικές συμπεριφορές και σκέψεις και να αφοσιωθούμε σε αλλαγές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και που θα ευνοήσουν επί της ουσίας την προσωπική μας ζωή. Η συγκεκριμένη συνθήκη είναι επίσης ιδανική για να ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας δείχνοντας του την προσοχή που χρειάζεται.

Παράλληλα το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την διάθεση να επιβληθούμε σε σχέσεις και συνεργασίες. Επιθετικότητα και σκληρότητα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού πρέπει να μείνουν στο περιθώριο αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούμε με το ταίρι μας ή τους συνεργάτες μας. Ας μετουσιώσουμε την συγκεκριμένη ενέργεια σε πάθος που μπορεί να μας ωθήσει σε σημαντικές κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και την απόλυτη συγχώνευση στη σχέση μας.

Η Σελήνη από τον Λέοντα τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο προμηνύοντας μας για ένα πρωινό με υπερβολές. Οφείλουμε να δείξουμε μετριοπάθεια απέναντι στον σύντροφό μας γιατί είναι εύκολο να μπούμε σε διαδικασία συγκρούσεων λόγω έπαρσης και αμετροέπειας.

Το πρωί το εξάγωνό της με τον Ήλιο από τον Ζυγό μας βοηθά να ισορροπήσουμε εσωτερικά και να βρούμε την απόλυτη αρμονία την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός βοηθούν να αξιοποιήσουμε επαγγελματικές και προσωπικές προτάσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να πυροδοτήσει υπερένταση και επιθετικότητα που θα επηρεάσει αρνητικά την αισθηματική μας ζωή.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 9 Οκτωβρίου,defteras 9 oktovriou