Tα ζώδια της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές καθώς δεν υπάρχει ευθυκρισία που είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε τις απαιτούμενες λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη που θα μας στοιχίσουν, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγουμε καταλυτικές αποφάσεις μέσα στην ημέρα προφυλάσσοντας τον εαυτό μας.

Ιδιαίτερη προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε σε πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν προσπαθώντας να μας πείσουν για τα κίνητρά τους. Είναι βέβαιο πως υπάρχουν κρυφά ζητήματα και επιδιώξεις που δεν μπορούμε με ευκολία να αντιληφθούμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι κι αν ακούμε. Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις θα πέσουν στο κενό απογοητεύοντας μας. Είναι προτιμότερο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας παρασύρουν σε κινήσεις και επιλογές με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τον εσωτερισμό στρέφοντας όλη μας την ενέργεια στον εαυτό μας. Η ψυχική ισορροπία θα έρθει μέσα από την ενασχόληση με δημιουργικές δράσεις που θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε.

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο βοηθώντας μας να επικεντρωθούμε σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε ώστε να αποκτήσουμε την πολυπόθητη οικονομική ευρωστία που θα μας χαρίσει η ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Νωρίς το πρωί η σύνοδος της με τον Δία στον Ταύρο μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά σχέδια θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και αιφνιδιαστικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική μας ζωή. Νιώθουμε την ανάγκη να αποτινάξουμε από πάνω μας ότι δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε, όμως αυτό δεν πρέπει να γίνει με συγκρουσιακό τρόπο ιδιαίτερα απέναντι στον άνθρωπό μας.

Πριν τα μεσάνυχτα το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Λέοντα αναδεικνύει την αίσθηση του ανικανοποίητου που μπορεί να υπάρχει μέσα μας. Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι μας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε ένταση και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 2 Οκτωβρίου,defteras 2 oktovriou