Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι μετά το μεσημέρι επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες νωρίς το πρωί μας δίνει την ευκαιρία να κινηθούμε με ενσυναίσθηση και διαίσθηση σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Νιώθουμε πως οφείλουμε να δείξουμε στους γύρω μας κατανόηση και να προχωρήσουμε σε επιλογές με γνώμονα την εσωτερική μας φωνή που είναι βέβαιο πως δεν θα μας προδώσει. Υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε θα μας δώσουν την ευκαιρία να νιώσουμε έντονα συναισθήματα και να εκτιμήσουμε την παρουσία του στο πλευρό μας.

Μετά το μεσημέρι η σελήνη περνάει στους διδύμους κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η διάθεση αλλάζει καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον και να αναπτύξουμε συζητήσεις που μας ενδιαφέρουν. Άλλωστε η επικοινωνία αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο καθώς μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ψυχικό σθένος και διεισδυτικότητα μας βοηθούν να αντιληφθούμε τους γύρω μας και να εντυπωσιάσουμε με τον δυναμισμό και τις πρωτοβουλίες μας.

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος των συμφωνιών μας καθώς είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε προσωπικό επίπεδο πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και θα οδηγήσουν σε μία σχέση πρωτόγνωρου πάθους και αισθησιασμού.

Αργά το βράδυ όμως οι συνθήκες αλλάζουν καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Υποθέσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μας απασχολούν έντονα. Η απογοήτευση και η κατήφεια δεν επιτρέπουν να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε.

Καλό είναι να μην εγκλωβιστούμε στην εσωστρέφεια και να αποφύγουμε σκληρές συμπεριφορές και εκφράσεις σε πρόσωπα από το στενό περίγυρό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα