Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη: Αιφνιδιασμοί και ανατρεπτικές καταστάσεις επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο κάνει αισθητή την επιρροή της κυρίως στα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Είναι μία δύσκολη συνθήκη για τις προσωπικές σχέσεις καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και υπάρχει αυξημένη ένταση που δεν επιτρέπει στην ψυχραιμία να κυριαρχήσει.

Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές ρήξεις καθώς σύντροφοι και νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να πάρουν αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση.

Οφείλουμε να προστατέψουμε τις σχέσεις μας, αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας αν δεν θέλουμε να οδηγηθούμε σε χωρισμούς και διαμάχες. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα μας αναστατώσουν.

Οφείλουμε όμως να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι η παρουσία τους στη ζωή μας δεν προμηνύει την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσει το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύες που δεν επιτρέπει παλινδρομήσεις και ανωριμότητα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με λογική και ενσυναίσθηση συναισθήματα και ανησυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Θετικό αντίκτυπο θα έχει ιδιαίτερα σε επαγγελματικές επιλογές που εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται ότι μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό αναδεικνύοντας την δυναμική και την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μέσα στην ημέρα απογειώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα.

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επιλογές που μας ικανοποιούν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας προχωρώντας στην κατάστρωση σπουδαίων μελλοντικών σχεδίων.

Στην προσωπική μας ζωή βοηθά να ξεφύγουμε από την ένταση και την καχυποψία διασκεδάζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην σχέση μας. Λειτουργεί υποστηρικτικά ώστε να βγούμε από καυγάδες και συγκρούσεις και να δούμε την θετική πλευρά της ζωής και της παρουσίας του προσώπου που μας ενδιαφέρει στο πλευρό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη, Αιφνιδιασμοί,pebti, aifnidiasmoi