Tα έβαλαν όλα; Ναι! Αποτύχαμε; Δυστυχώς ναι!

Όταν στο ρόστερ σου έχεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον κατά γενική ομολογία έναν από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη κι από δίπλα του υπάρχουν λαμπερά ονόματα όπως αυτά του Σλούκα, του Καλάθη, του Παπαγιάννη, του Παπανικολάου, του Ντόρσεϊ, αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου τότε οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και απολύτως δικαιολογημένες.

Για την ακρίβεια η ελάχιστη απαίτηση είναι η παρουσία στην 4άδα και την ζώνη των μεταλλίων και φυσικά η μέγιστη η κατάκτηση του Εurobasket 2022! Tίποτα από όλα τα παραπάνω δεν συνέβη, αφού για πολλοστή φορά την τελευταία δεκαετία 9και

βάλε…) ένα νοκ άουτ παιχνίδι μας πληγώνει από νωρίς και μετατρέπει τα όνειρα επιτυχίας σε έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη.

Μάλιστα αυτή τη φορά τα όνειρα ήταν πάμπολλα. Το είπαμε και παραπάνω. Όταν έχεις στο ρόστερ Γιάννη Αντετοκούνμπο στα καλύτερά του σε… πνίγει το γαμώτο που και πάλι μένουμε στα ρηχά και το τσάρτερ επιστρέφει στην Αθήνα χωρίς κάποιο πολύτιμο μέταλλο όπως ο χρυσός, το ασήμι ή έστω και ο χαλκός, στον χώρο των αποσκευών.

ΟΚ, οι Γερμανοί τα έβαλαν όλα. Όλα όμως. Από κάθε σημείο του γηπέδου πίσω από το τρίποντο σούταραν και το καλάθι έμοιαζε με ένα βαρέλι τεράστιο. Το 26-10 στο τρίτο καταστροφικό δεκάλεπτο ήταν οι πολλαπλές μαχαιριές στο ελληνικό κορμί. Προφανώς και ήταν… σκάνδαλο η ευστοχία των γηπεδούχων, αλλά από την άλλη άλλο τόσο… σκάνδαλο ήταν η μη άμυνα της Ελλάδας που σε ένα τόσο κομβικό ραντεβού με την ιστορία δέχτηκε 107 πόντους. Πολλούς, πάρα πολλούς. Ξαναλέμε νοκ άουτ ματς που σε έβαζε στην 4άδα και όχι κάποιο παιχνίδι του ΝΒΑ χωρίς αντίκρισμα.

Η αποτυχία είναι δεδομένη, η πίκρα όλων ακόμη μεγαλύτερη και σαφώς οι πάντες πιστεύουν πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία ώστε το ελληνικό μπάσκετ να ξαναβγεί στον αφρό. Αν ήταν η τελευταία ευκαιρία όσο αφορά την πληρότητα του ρόστερ μένει να φανεί και σύντομα αφού μπροστά μας το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το αν εκεί θα προκριθούμε θα φανεί στην πορεία, όπως είναι νωρίς να πούμε αν και σε εκείνο το προσκλητήριο θα είναι σε θέση να φωνάξει παρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Θυμίζουμε ο Greek Freak πολλάκις έχει τονίσει πως θέλει κάτι μεγάλο με την γαλανόλευκη φανέλα. Αυτό που όλοι πιστέψαμε οτι θα έρθει φέτος, αλλά μάταια! Η ζωή συνεχίζεται όπως θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια και η προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης» για να ξαναβρεί το λούστρο της και το μονοπάτι προς την επιτυχία. Κάποια στιγμή πιθανότατα να συμβεί. Όμως στο τώρα, η επόμενη μέρα είναι γεμάτη πληγές και πόνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναι Αποτύχαμε Δυστυχώς,nai apotychame dystychos