Survivor: Βγήκε υποψήφιος και έγινε έξαλλος – «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ!», φώναζε ο Γιώργος Λιανός

Χαμός έγινε για μια ακόμη φορά στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι Μαχητές κλήθηκαν να δώσουν υποψήφιο, καθώς ήταν εκείνοι που έχασαν.

Όταν ο Γιώργος Λιανός διάβασε τις ψήφους και ανακοίνωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησε από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος εξερράγη.

«Πήρα τώρα μια απόφαση!

Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».



Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» ανέφερε λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού.

«Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».



Keywords
Τυχαία Θέματα