Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή του

Μια ημέρα μετά την οριστική αποβολή του από το Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στη νύχτα ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Τάκη Καραγκούνια και πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης Κατσαούνης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: «Όποιος

τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του».

Η τελευταία φράση ήταν αυτή που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος εμφανώς νευριασμένος από τα όσα είχε ξεστομίσει ο Τάκης Καραγκούνιας τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας έτσι ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Αφού η ένταση συνεχιζόταν ο Γιώργος Κατσαούνης τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος και έτσι αποφασίστηκε από την παραγωγή να αποβληθεί από το Survivor.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικα. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το επάθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε μετά την αποβολή του ο Γιώργος Κατσαούνης.

View this post on Instagram

A post shared by Γιωργος Κατσαούνης (@giwrgos_tsakatsoukas)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Γιώργου Κατσαούνη,Survivor, giorgou katsaouni