Super Mammy: Οργή στο Twitter για τον Σεφερλή και το σεξιστικό χιούμορ του – «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα»

Όσοι όμως αποφάσισαν να παρακολουθήσουν περισσότερο την πρεμιέρα της σειράς βρέθηκαν μπροστά σε ένα κακό σενάριο, το οποίο αναπαράγει όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα, τα οποία προσπαθούμε να αποβάλλουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός πως το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή είναι γνωστό, οι χρήστες του Twitter όχι μόνο δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο, αλλά κάλεσαν να παρέμβει το ΕΣΡ λέγοντας πως το περιεχόμενό του όχι μόνο δεν ταιριάζει στην εποχή, αλλά προσβάλει μερίδα του πληθυσμού.

Τα αστεία του για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα στη σειρά Super Mammy είχαν ως αποτέλεσμα το hashtag #SuperMammy να γίνει πρώτο trend στο Twitter και μερικοί χρήστες του διαδικτύου να χρειαστεί να παραθέσουν κάποια «αστεία» για να αποδείξουν τι ακούγεται σε μία εκπομπή prime time.

Μάλιστα η ατάκα του Μάρκου Σεφερλή «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα», ήταν αυτή που εξόργισε περισσότερο απ΄όλα τους χρήστες.

Τι αποφάσισα βλέποντας #SuperMammy. Να μην ξαναδώ τέτοιου είδους απαράδεκτα τηλεοπτικά προγράμματα. Αίσχος και ντροπή

— Fanicious® (@LittleFanicious) April 4, 2022

Αμεση παρέμβαση του ΕΣΡ για το #SuperMammy
Πρόκειται ξεκάθαρα για λόγο και αναπαραστάσεις που βασίζονται στην κουλτούρα του βιασμού. Είναι ένα περιεχόμενο κακοποιητικό και επανατραυματικό. Να αποσυρθεί

— Maria Louka (@maria_louka) April 4, 2022

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για αυτό το έκτρωμα #SuperMammy είναι να μην ασχολείστε μαζί του. Ακόμα και η αρνητική δημοσιότητα είναι δυστυχώς δημοσιότητα και είναι καιρός όλο αυτό το «χιούμορ»να περάσει στη λήθη. Ένα και μοναδικό tweet που θα γράψω για αυτό το πράγμα.

— Πνευματώδης απελπισία (@tokastraki) April 4, 2022

#SuperMammy https://t.co/3nWUdWtRM7

— Farfalina (@FarfalinaF195) April 4, 2022

“Είδα στον δρόμο έναν βιαστή. Ετρεχα έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα.Η βότκα είναι λιπαντικό για να κατεβάζουν οι γυναίκες τα βρακιά τους και να γκαστρωνονται.”
Συγχαρητήρια στον @ANT1TV για τα αναχρονιστικα του σκουπίδια.Δυστυχώς το είδαν 7χρονοι μαθητές μου. #SuperMammy #Σεφερλής

Dennis Fakos (@dennis_fakos) April 4, 2022

Ο Σεφερλης χρησιμοποιει στα “αστεια” του όλα αυτά που ελπίζουμε οι νεότερες γενιές να θάψουμε βαθια. Κομπλεξ, ρατσισμός, σεξισμος. Μας πάει πολλά βηματα πισω. #SuperMammy

— Elen (@Elen_el_) April 4, 2022

Ειμαστε στο 2022 και ακομα να μαθουμε οτι οι γκει αντρες δεν ειναι καρικατουρες και οι γκει γυναικες δεν ειμαστε σαν παιχτες ραγκμπι. Ειμαστε ανθρωποι με κανονικη ζωη,αξιοπρεπεια και αισθηματα. ΑΡΚΕΤΑ #SuperMammy

— Τσιρτού (@aivatzidou) April 4, 2022

#SuperMammy «Η βότκα είναι λιπαντικό για να κατεβάζουν οι γυναίκες τα βρακιά τους και να γκαστρώνονται».

Αυτό είναι το χιούμορ που μας αξίζει; Ο Σεφερλής; Ντροπή και αίσχος. pic.twitter.com/aQdLY1PHHe

— 55sniperhill (@55sniperhill) April 4, 2022

Cancel στη χυδαιότητα του Σεφέρλη! #SuperMammy https://t.co/YcVU9s4zLW

— Elina_Stamataki (@elizoum) April 4, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα