Sτρίβειν Test – Honda HR-V e-HEV – 131 hp (+video)

Η συντακτική ομάδα του Sτρίβειν δοκιμάζει το υβριδικό SUV της Honda, το νέο HR-V. Στην πόλη, στο βουνό, σε άσφαλτο ή σε χώμα, το βίντεο-review τα έχει όλα για να μάθετε όσα χρειάζεστε για το νέο Honda HR-V.

Αν ψάχνεις για ένα οικονομικό SUV που να είναι μεν υβριδικό, αλλά μέσα στην πόλη να νομίζεις ότι είναι ηλεκτρικό,

τότε το νέο Honda HR-V είναι η επιλογή σου! Θα κάνει τα πάντα για να καταναλώσει όσο το δυνατόν λιγότερη βενζίνη έχοντας μεγάλη αυτονομία για την πόλη ή για μεγάλα ταξίδια.

Ταυτόχρονα είναι άνετο στην οδήγηση, εύκολο στο να χωρέσει αρκετά πράγματα και με τόσο εξοπλισμό που δε θα σου λείψει πραγματικά τίποτα. Μπορείς να κινηθείς και εκτός δρόμου, χάρη στο ύψος του – σε νορμάλ δεδομένα χωματόδρομου – ενώ η υποβοήθηση για την κάθοδο σε απότομες κλίσεις είναι αρκετή για να σε πείσει να αφήσεις για λίγο την άσφαλτο.

Είτε σε άσφαλτο, είτε σε χώμα, το νέο Honda HR-V μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενες ή και να έχει υποβοήθηση από τον 1,5 lt ατμοσφαιρικό κινητήρα που αποδίδει συνδυαστικά 131 ίππους. Στην άσφαλτο έχεις μια ταξιδιάρικη διάθεση με άνετες αναρτήσεις και πολύ εύκολη οδήγηση, ενώ αν βγεις από αυτήν, η διάθεση γίνεται αρκετά παιχνιδιάρικη!

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα