Nαδάλ: «Η απόφαση για το Roland Garros δεν είναι ξεκάθαρη στο μυαλό μου σήμερα»

Ο Ισπανός τενίστας μετά την ήττα από τον Χουρκάτς με στο ATP της Ρώμης, δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί στο κορυφαίο χωμάτινο όπεν που διεξάγεται στην Γαλλία.

 

Οι δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ:

«Υπάρχουν δύο δρόμοι», είπε στη συνέντευξη τύπου στη Ρώμη μετά την ήττα του από τον Χούμπερτ Χούρκατς. «Ο πρώτος είναι να πεις εντάξει, δεν είμαι έτοιμος, δεν παίζω αρκετά καλά. Και τότε είναι η στιγμή να αποφασίσεις ότι δεν θα παίξεις στο Roland Garros.

Ο άλλος δρόμος είναι να αποδεχτώ πώς είμαι σήμερα και να δουλέψω με τον σωστό τρόπο για να είμαι διαφορετικός σε δύο εβδομάδες.

Όπως καταλαβαίνετε, η απόφαση δεν είναι ξεκάθαρη στο μυαλό μου σήμερα. Αν, όμως, πρέπει να πω ποια είναι η αίσθησή μου και αν το μυαλό μου είναι πιο κοντά στον έναν ή στον άλλο δρόμο, θα πω να είμαι στο Roland Garros και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Έχω κάποια θέματα σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση, αλλά δεν είναι αρκετά για να πω ότι δεν θα παίξω στο πιο σημαντικό τουρνουά της καριέρας μου. Για να δούμε τι γίνεται, πώς θα είμαι πνευματικά αύριο, μεθαύριο, σε μια εβδομάδα. Αν νιώθω έτοιμος, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί και να παλέψω για τα πράγματα που παλεύω τα τελευταία 15 χρόνια, παρότι αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατον».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nαδάλ, Roland Garros,Nadal, Roland Garros