Mε το «βαμβάκι σφάζει» η Ντέπυ Γκολεμά την Έλενα Χριστοπούλου: «Μακάρι να βρει δουλειά η κοπέλα»

Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε μεταξύ άλλων, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τα προγράμματα της σεζόν που φτάνει στο τέλος της, η Ντέπυ Γκολεμά.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Σαλαμίνα για την οποία και δεν γνώριζε, η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε:

«Και η παιδεία παίζει έναν ρόλο, όταν σου λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πήγε στη Σαλαμίνα και που δεν ήξερε πού είναι η Σαλαμίνα και διάφορες περιοχές, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Είπε πως θέλει να

κάνει πρωινό, αλλά κι εγώ θέλω να κάνω διάφορα πράγματα, αλλά δεν μου΄ ρχονται», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Όσο για την Έλενα Χριστοπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ντεπυ Γκολεμά μάλλον ξαφνιάστηκε με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου: «Έλενα Χριστοπούλου; Γίνε λίγο πιο σαφής;» είπε η γνωστή τηλεκριτικός.

Ενώ απάντησε: «Δεν ξέρω, μακάρι να βρει δουλειά η κοπέλα».

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε και την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη στην μετάδοση της Eurovision: «Ο Γιώργος είναι ένας κύριος που λέει τη γνώμη του. Ίσως δεν έπρεπε να την πει, μέσα από την ΕΡΤ, ένα κανάλι που σε έχει επιλέξει για μία συγκεκριμένη δουλειά», είπε η Ντέπυ Γκολεμά



Keywords
Τυχαία Θέματα