MasterChef: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο… Είναι χάλια» – Ποιος παίκτης απογοήτευσε πλήρως του κριτές

Σε ένα ιδιαίτερο Mystery Box κλήθηκαν χθες οι παίκτες του MasterChef να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους δυνατότητες.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του και για αυτό προτίμησε να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του όπως εκείνος θεωρούσε καλύτερα.

Ωστόσο, κάποιοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με τον λιγοστό χρόνο στη δοκιμασία με αποτέλεσμα

να παρουσιάσουν αδύναμες προσπάθειες στους τρεις κριτές του MasterChef.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Κοντός, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που ετοίμασε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant ετοίμασε ο νεαρός μάγειρας με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό (σ.σ. που χρησιμοποίησε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πιάτο του). Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια».

«Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» είπε ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα του γαστρονομική προσπάθεια στο MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει έστω το συγκεκριμένο πιάτο με τον Μότο Μότο να τον παροτρύνει να το κάνει.

«Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε ο σεφ και κριτής του MasterChef για να προχωρήσει στη συνέχεια σε μια μικρή δοκιμή στο πιάτο του Μότο Μότο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, – Ποιος,MasterChef, – poios