Mάνος Αυγερινός: Ο δημοτικός σύμβουλος του Χάρη Δούκα έτοιμος να εργαστεί για μια καλύτερη Αθήνα

Ο Μάνος Αυγερινός εξελέγη δεύτερος σε σταυρός στο έβδομο διαμέρισμα της Αθήνας και, πλέον, δηλώνει έτοιμος να εργαστεί στο πλευρό του Δημάρχου, Χάρη Δούκα για το καλό της πρωτεύουσας και των κατοίκων της.

Με παρακαταθήκη την πολιτική διαδρομή του πατέρα του, Βασίλειου και του θείου του, Παρασκευά Αυγερινού, ο νεαρός επιστήμονας θεωρεί ότι το προφίλ του νέου Δημάρχου: “συνάδει πλήρως με την επιθυμία μου να υιοθετήσω και να διαδώσω έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και άσκησης πολιτικής, μακριά από τις

παθογένειες της ελληνικής πολιτικής σκηνής“.

Γέννημα θρέμμα Αθηναίος ο Μάνος Αυγερινός αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έκανε το μεταπτυχιακό του στην Επιχειρησιακή Έρευνα στο Columbia University στη Νέα Υόρκη και το διδακτορικό του στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στην Ανάλυση Δεδομένων στο University College London στο Λονδίνο.

Σήμερα είναι μόνιμος αναπληρωτής καθηγητής στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο IE Business School στην Μαδρίτη και συνιδρυτής ενός τεχνολογικού start-up σχετικού με τον τουρισμό με έδρα την Αθήνα.

“Οι σπουδές και η ζωή μου γενικότερα στην Ελλάδα μου πρόσφεραν πολλά. Συνέβαλαν στο να καταλήξω εδώ που είμαι σήμερα, οπότε πρόσφατα αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική για να προσπαθήσω να προσφέρω κάποια από αυτά πίσω” λέει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα