Kωστής Κατσανέβας: «Να ακούσουμε τον απλό κόσμο, τις αγωνίες τους»

O πρόεδρος της Career Gate Κωστής Κατσανέβας μίλησε στο TheCaller WEB TV και την Ευδοκία Λελεδάκη.

O Kωστής Κατσανέβας αναφέρθηκε στην εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού που ίδρυσε ο πατέρας του, Θεόδωρος, πριν 20 ολόκληρα χρόνια τα ηνία της οποίας ανέλαβε μετά τον θάνατό του.

Η Carrer Gate μπορεί να βοηθήσει σε ζητήματα όπως η συμπλήρωσε του μηχανογραφικού,

οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και η επαγγελματική κατεύθυνση.

Όπως είπε, οι νέοι που απευθύνονται στην Carrer Gate μέσω συμβουλευτικής συνεδρίας βρίσκουν την σωστή κατεύθυνση. «Προσπαθούμε να την αναπτύξουμε να την φέρουμε σε ένα πιο μοντέρνο επίπεδο» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στις 21-22 Ιουνίου και στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Παύλος Τσίμας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Ανδρέας Κατσανέβας.

Οι ομιλητές θα δώσουν συμβουλές, θα κάνουν τις δικές τους προτάσεις και θα μιλήσουν και για τις δικές τους εμπειρίες, σημείωσε.

Τέλος, ο Κωστής Κατσανέβας αναφέρθηκε στην εκλογή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (στην 57η θέση) αλλά και το πως η Παράταξη μπορεί να προσεγγίσει τη νέα γενιά και γενικότερα την κοινωνία.

«Να ακούσουμε τον απλό κόσμο. Τις αγωνίες τους. Να μην υπάρχει αυτή η απόσταση. Η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από τους πολιτικούς και αυτό πρέπει να το ανατρέψουμε. Η νέα γενιά μπορεί να το κάνει αυτό» υπογράμμισε σχετικά.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωστής Κατσανέβας στο σχετικό βίντεo:

Keywords
Τυχαία Θέματα