H Ώρα των Συνταξιούχων: Δικαίωση ΕΝΔΙΣΥ – Επιστροφή αναδρομικών ποσών σε 160 συνταξιούχους που είχαν υποβάλλει αγωγές

Σημαντικά ποσά θα λάβουν ως αναδρομικά οι πρώτοι 160 συνταξιούχοι – μέλη του ΕΝΔΙΣΥ που δικαιώθηκαν στις αγωγές που είχαν υποβάλλει κατά του Δημοσίου.

Πρόκειται για τα δώρα κύριας σύνταξης που επιδικάστηκαν και τώρα μένει η επιστροφή των ποσών που θα χορηγηθούν ανά περίπτωση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δικτύου και, επειδή η επιστροφή θα είναι έντοκη, στο ανώτατο πεδίο οι δικαιούχοι θα λάβουν 1.178 ευρώ. Φαίνεται λοιπόν ότι μετά από σειρά ετών κερδισμένοι ήταν όσοι είχαν υποβάλλει αγωγές ενάντια στις μνημονιακές περικοπές.

Η «Ώρα των Συνταξιούχων» ασχολήθηκε

εκτενώς και με το θέμα των fast track συντάξεων. Φαίνεται ότι θα είναι μικρότερες οι συντάξεις που θα αποδίδονται και η εκπομπή κάλεσε και πάλι το υπουργείο Εργασίας να αλλάξει τακτική και να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον σωστό τρόπο, ένα τόσο «καυτό» και ευαίσθητο, κοινωνικά, θέμα.

Ειδική αναφορά έγινε στην εκπομπή και για το πρόβλημα της παράλληλης ασφάλισης. Η καθυστέρηση στην εφαρμογή του «πολυθρύλητου» λογισμικού συνεχίζεται και έτσι, οι 85.000 συνταξιούχοι θα πρέπει να περιμένουν και άλλο ώστε να λάβουν τις προσαυξήσεις που δικαιούνται…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ώρα, Συνταξιούχων, Δικαίωση ΕΝΔΙΣΥ – Επιστροφή, 160,ora, syntaxiouchon, dikaiosi endisy – epistrofi, 160