Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσίασε η Ελλάδα στην τελική πρόβα για τον μεγάλο τελικό

Εξαφάνισε τα λάθη του ημιτελικού η Μαρίνα Σάττι στην τελική πρόβα για την Eurovision 2024;

Έτοιμη να διορθώσει όλες τις μικρές αστοχίες του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024 μοιάζει η Μαρίνα Σάττι, η οποία και θα ανέβει απόψε ξανά στη σκηνή του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα διαγωνιστεί με το «Ζάρι» στην 12η θέση του μεγάλου τελικού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, στην αρένα που φιλοξενεί

αυτή τη σεζόν την Eurovision, η Μαρίνα Σάττι είχε την τελική της πρόβα στην οποία και τον πρώτο λόγο είχαν η κριτικές επιτροπές. Κι αυτό μιας και ήταν η ώρα να δώσουν τους δικούς τους βαθμούς, ακριβώς όπως θα κάνει και απόψε το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την τελική πρόβα της ελληνικής αποστολής με το «Ζάρι» στην Eurovision 2024. Μάλιστα, εύκολα μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως αρκετά πράγματα ήταν διορθωμένα σε σχέση με το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στον β’ ημιτελικό του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

«Η χθεσινή πρόβα ήταν η καλύτερη και να το πούμε. Γιατί το κορίτσι πήγε άρρωστο, τι να λέμε τώρα; Και όχι μόνο άρρωστη, ρε παιδιά, αλλά έχασε τον μπαμπά της πριν από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου για την Μαρίνα Σάττι στον αέρα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι, Εντυπωσίασε, Ελλάδα, | Zappit,Eurovision 2024 – marina satti, entyposiase, ellada, | Zappit