Eurobasket 2022 – Ελλάδα-Ιταλία: Τι ώρα παίζει η Εθνική-Όλοι μέσα πλην Κ. Αντετοκούνμπο

Η Εθνική μπάσκετ έκανε το «καθήκον» της απέναντι στην Κροατία στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022 και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ιταλία απόψε το βράδυ για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Μιλάνο.

Ειδικότερα, το μεγάλο παιχνίδι, που –μάλλον-θα κρίνει και την πρωτιά του Ομίλου και συνακόλουθα τις πιθανές διασταυρώσεις θα λάβει χώρα στις 22:00 (ΕΡΤ1).



Η Εθνική Ελλάδας αν και έφτασε

να προηγείται ακόμη και με 19 πόντους διαφορά απέναντι στην Κροατία, δυσκολεύτηκε τελικά για το τελικό 89-85.



Από την πλευρά της, η Ιταλία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, την Παρασκευή (02/09), κόντρα στην Εσθονία και έτσι τη νίκησε με 83-62, αρχίζοντας ως εκ τούτου με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο του EuroBasket 2022.



Πάντως για τον αποψινό αγώνα, ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη, που δεν έπαιξε απέναντι στην Κροατία.

Υπενθυμίζεται, πως η 12άδα της Ελλάδας αποτελείται από τους εξής: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Επίσης, η 12άδα της Ιταλίας, που έχει τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο ως προπονητή, αποτελείται από τους εξής: Μάρκο Σπίσου, Νίκο Μάνιον, Πολ Μπιλίγκα, Στέφανο Τονούτ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Νικολό Μέλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Τζανπάολο Ρίτσι, Τομάζο Μπαλντάσο, Ακίλε Πολονάρα, Αλεσάντρο Παγιόλα, Λουΐτζι Ντατόμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα