Desmond Child: Μαγικές στιγμές στο Ηρώδειο- Το μήνυμα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Μοναδικές στιγμές έζησαν χθες στο Ηρώδειο όσοι βρέθηκαν στη συναυλία του Desmond Child.

Ο βραβευμένος με Grammy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας ένωσε τις δυνάμεις του με θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και τραγούδησαν με σκοπό την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Tabitha Fair, Justin Benlolo αλλά και ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης.

Η  συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.

«Είμαστε εδώ, κάτω από τον Παρθενώνα για να επιστρέψουν τα γλυπτά εκεί που ανήκουν, στο σπίτι τους», ήταν το μήνυμα του Desmond Child ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

«Από την πρώτη φορά που ήρθαμε στην Ελλάδα, κάθε μας συζήτηση με ανθρώπους στη Φολέγανδρο κατέληγε στα γλυπτά του Παρθενώνα. Πρέπει να καταλάβουμε το πάθος και τον πόνο των Ελλήνων. Είναι πολύ καλό που πρόσφατα ξεκίνησαν οι συζητήσεις για αυτό το θέμα»,  δήλωσε ακόμη.

The one and only @DesmondChild singing Make A Memory in Athens, Greece. Pure magic! #BonJovi @jonbonjovi @BonJovi pic.twitter.com/aapAHRrn2G

— Panos (@PanosSalo) June 27, 2022

Filmed just now at @DesmondChild Rocks The Parthenon in Athens @BonnieTOfficial performing If You Were A Woman (And I Was A Man) #ReuniteParthenon pic.twitter.com/KLpPRJkAeF

— Bonnie Tyler Fans (@BonnieTylerUK) June 27, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα