BCL: Για το «διπλό» στην Ουγγαρία το Περιστέρι

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος, στον 1ο και 4ο όμιλο του Basketball Champions League που μετέχουν το Περιστέρι και η ΑΕΚ αντίστοιχα, με το Περιστέρι να ρίχνεται πρώτο στη «μάχη».

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αφού πρώτα πήρε μία αγχωτική νίκη, με

89-87, επί του Λαυρίου το περασμένο Σάββατο (18/11) στην Basket League, τώρα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Την Τρίτη (21/11, 19:00), οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν πάση θυσία το «διπλό» στην Ουγγαρία, με αντίπαλο τη Φάλκο Σομπατέλι.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου, την Τετάρτη (22/11), η Λε Μαν φιλοξενεί την πρωτοπόρο και μόνη αήττητη Μάλαγα, στη Γαλλία.

Η Μάλαγα έχει ρεκόρ 3-0, ενώ με τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, καθώς Περιστέρι, ΛεΜαν και Φάλκο Σομπατέλι μετρούν 1 νίκη – 2 ήττες.

Την Κινγκ Στσέτσιν υποδέχεται η ΑΕΚ, στον 4ο όμιλο, την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, στις 19:30. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κλείσει τον πρώτο γύρο με νίκη στην Πολωνία και συγκεκριμένα με 77-86 επί της ίδιας ομάδας και τώρα θέλουν να μπουν… με το δεξί στον δεύτερο γύρο απέναντί της.

Μετά τον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (20/11), η Ένωση καλείται να δώσει έναν σημαντικό αγώνα με τους Πολωνούς, ώστε να παραμείνει η μόνη αήττητη ομάδα του 4ου ομίλου και στο «ρετιρέ». Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σάσαρι υποδέχεται τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ την ίδια ημέρα (22/11).

Ο ιταλικός σύλλογος είχε «δραπετεύσει» με το «διπλό» από τη Γερμανία, για την 3η αγωνιστική (79-89). Με 1 νίκη – 2 ήττες, ισοβαθμούν στη 2η θέση οι Σάσαρι, Λούντβιχσμπουργκ και Κινγκ Στσέτσιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
BCL, Ουγγαρία, Περιστέρι,BCL, oungaria, peristeri