Audi TT RS Coupé iconic edition

Με το λανσάρισμα του Audi TT RS Coupé iconic edition, που θα παραχθεί σε 100 μονάδες στην Ευρώπη, η Audi γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία, για ένα τέταρτο του αιώνα, του TT Coupé.

Από την πρεμιέρα του το 1998, το σπορ μοντέλο της Audi αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και πρότυπο οδηγικής απόλαυσης και πρωτοποριακής σχεδίασης. Η έκδοση RS εντυπωσιάζει με την απόδοση και το μοναδικό ηχητικό αποτύπωμα του πεντακύλινδρου κινητήρα.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Audi TT RS Coupé iconic edition τονίζει περεταίρω αυτά τα συναισθηματικά χαρακτηριστικά, με μοναδικά σπορ σχεδιαστικά στοιχεία, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Το TT αποτελεί σχεδιαστικό σύμβολο της Audi για σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα. Σήμερα το Audi TT RS Coupé iconic edition συνεχίζει την παράδοση οδεύοντας προς το μέλλον – ένα σπορ αυτοκίνητο με σημαντικές καινοτομίες που διατηρεί τα τυπικά χαρίσματα του TT RS σε σχεδιασμό και δυναμισμό.

Έχοντας ως όραμα τη δημιουργία ενός μοντέλου για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, η Audi παρουσίασε το πρωτότυπο Audi TT Coupé στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου IAA στη Φρανκφούρτη το φθινόπωρο του 1995. Έχοντας σχεδόν συμμετρικές αναλογίες, το Audi TT ακολούθησε σταθερά μια σχεδιαστική αρχή βασισμένη σε γεωμετρικές, κυκλικές φόρμες. Ο απαλλαγμένος από συμβιβασμούς σχεδιασμός του εντυπωσίασε αμέσως το κοινό. Τρία χρόνια αργότερα, το TT Coupé βγήκε στην παραγωγή σχεδόν αμετάβλητο και ένα χρόνο μετά…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα