Asia Express: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε – Ήρθαν τελευταίες

Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του νέου ταξιδιωτικού ριάλιτι Asia Express, το οποίο είχε και αποχώρηση.

Στην πρεμιέρα είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγος του, Ιλάειρας Ζήση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τόσο η Θεοδώρα Ρασέλ όσο και ο Fipster ξέσπασαν σε κλάματα λέγοντας στους ταξιδιωτικούς τους παρτενέρ ότι δεν αντέχουν άλλο στο Asia Express.

«Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου» εξομολογήθηκε το μοντέλο στην κάμερα του

Asia Express.

«Δεν μπορώ άλλο, ρε μαλ…α, δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» δήλωσε, με τη σειρά του, ο νεαρός Youtuber.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, ένα ζευγάρι αποχώρησε και αυτοί δεν ήταν άλλοι από την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου.

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα» δήλωσε, μέσα σε όλα, η Βιβή Μπασινά στον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα