27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του- Άγρια δολοφονία στην Ιταλία

«Παγωμένη» είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας από τον 27χρονο πρώην σύντροφό της.

Ο 27χρονος Τζιοβάνι Παντοβάνι, δολοφόνησε την πρώην συντρόφου του, την 57χρονης Αλεσσάντρα Ματεούτσι την Τρίτη (23/8).

O ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα περίμενε την Ματεούτσι επί 2 ώρες στην είσοδο του κτηρίου όπου έμενε το θύμα, σε προάστιο της Μπολόνια.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, γύρω στις 9.30 μ.μ (τοπική ώρα) ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε, χτυπώντας την με τα χέρια και στη συνέχεια με

ένα σφυρί και «άλλα αιχμηρά αντικείμενα».

Την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ενώ εκείνη του φώναζε να σταματήσει, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια. Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην Ματεούτσι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου ενώ ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο, όμως ο 27χρονος άρχισε να γίνεται να γίνεται εμμονικός και καταπιεστικός με την σύντροφό του και τον Ιανουάριο εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Στις 29 Ιουλίου η Ματεούτσι έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να προστατευθεί από τον Παντοβάνι.

Ωστόσο, αν και η εισαγγελία άνοιξε δικογραφία για την υπόθεση τα περιοριστικά μέτρα δεν εκδόθηκαν επειδή η αστυνομία περίμενε να εξετάσει μάρτυρες που έλειπαν σε διακοπές για να ολοκληρώσει την έκθεση που θα παρέδιδε στο αρμόδιο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
27χρονος, 57χρονη, - Άγρια, Ιταλία,27chronos, 57chroni, - agria, italia