Τα νέα χρώματα στα Opel Astra και Mokka

Λένε πως το χρώμα του αυτοκινήτου μας αντανακλά την προσωπικότητα μας! Και Opel πλέον προσφέρει ένα κίτρινο Astra και ένα πράσινο Mokka, χρώματα αν μη τι άλλο αρκετά ζωηρά και ιστορικά για τη μάρκα.

«Τα χρώματα που προορίζονται για τα αυτοκίνητα πρέπει όχι μόνο να ικανοποιούν τον πελάτη, αλλά και να ταιριάζουν με το μέγεθος και το σχήμα του αυτοκινήτου» εξηγεί η Nicole Heidt, Assistant Chief Designer στον τομέα χρωμάτων και ταπετσαριών της Opel.

Από την αρχή της εξέλιξης του νέου Astra, η ομάδα marketing της Opel ενημέρωσε τους ανθρώπους του σχεδιαστικού τμήματος ότι ήθελε η νέα γενιά Astra να διατίθεται σε κίτρινο, που έχει μακρά παράδοση ως χρώμα της μάρκας.

Η εξέλιξη νέων χρωμάτων διαρκεί έως 4 χρόνια

Η διαδικασία εξέλιξης ενός νέου χρώματος για ένα νέο μοντέλο μπορεί να διαρκέσει μέχρι τέσσερα χρόνια και, όταν ολοκληρωθεί, η νέα βαφή πρέπει να είναι διαθέσιμη για «ψεκασμό» από ρομπότ 12 μήνες πριν από την έναρξη παραγωγής. «Το κίτρινο που επιλέξαμε ως χρώμα λανσαρίσματος για το νέο Astra στο ξεκίνημα της διαδικασίας έχει αποδειχτεί ότι πέτυχε το στόχο του», δήλωσε η Nicole Heidt. «Υπάρχει έντονη ζήτηση για τέτοια χρώματα τώρα».

Για το Mokka, που απευθύνεται σε πελάτες με πιο νεανικό προφίλ σε σχέση με το νέο Astra, η Opel θέλησε να δημιουργήσει ένα τολμηρό, σπορ νέο χρώμα. Η έρευνα έδειξε ότι οι πράσινοι τόνοι είναι πολύ στη μόδα. Επιπλέον, το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα για ένα ηλεκτρικό όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, όπως το Mokka-e.

2020 Opel Mokka-e

The post Τα νέα χρώματα στα Opel Astra και Mokka appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα