Νέο Volkswagen ID.7 με αυτονομία έως και 700 χλμ

Το ID.7 διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen ID στη μεσαία κατηγορία, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική αεροδυναμική και μεγαλύτερη αυτονομία.

Το Volkswagen ID.7 αποκαλύφθηκε τοποθετώντας για πρώτη φορά τη μάρκα στη μεσαία κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων. Μάλιστα το ID.7 υπόσχεται έναν συνδυασμό αυτονομίας έως 700 χιλιόμετρα και ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό που καθιστά το μοντέλο μια άνετη λιμουζίνα για ταξίδια μεγάλων

αποστάσεων. Με σχεδόν 5 μέτρα μήκος, το ID.7 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 στην Ευρώπη και την Κίνα και από το 2024 στη Βόρεια Αμερική.

Βεβαίως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen βασίζεται στην πλατφόρμα MEB και είναι το πρώτο με εντελώς νέα, εξαιρετικά αποδοτική γενιά ηλεκτροκινητήρα. Με 286 PS ο ηλεκτροκινητήρας αυτός είναι ο πιο ισχυρός σε ένα Volkswagen ID. μέχρι στιγμής. Ανάλογα με τα μεγέθη των μπαταριών, προβλέπεται ότι θα είναι δυνατή αυτονομία κατά WLTP έως και 700 χλμ. και η χωρητικότητα φόρτισης έως και 200 kW περίπου. Ως εκ τούτου, το ID.7 αναδεικνύει την καταλληλότητά του για μεγάλες αποστάσεις. Κάτι στο οποίο βοηθά εξαιρετικά και η προσεγμένη αεροδυναμική, με οροφή που κλίνει κομψά προς τα πίσω σε στυλ κουπέ και συμβάλλει στην επίτευξη συντελεστή οπισθέλκουσας περίπου 0,23.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια νέα φιλοσοφία λειτουργίας και display. Η Volkswagen φαίνεται πως έλαβε υπόψη τα σχόλια των πελατών της και βελτίωσε τη λειτουργίας σε σχετικούς τομείς. Η οθόνη του συστήματος infotainment είναι 15 ιντσών, διατίθεται head-up display επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και μια νέα φιλοσοφία λειτουργίας κλιματισμού ενσωματωμένη στο ανώτερο επίπεδο του συστήματος infotainment. Μάλιστα υπάρχουν και κουμπιά για τις προτιμητέες λειτουργίες με δυνατότητα ελεύθερης αντιστοίχισης.

Πέρα από αυτά, οι ανέσεις είναι κορυφαίες και περιλαμβάνουν καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πανοραμική ηλιοροφή που μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ αδιαφανών και διάφανων ρυθμίσεων με έλεγχο αφής. Τα εμπρός καθίσματα προαιρετικά μπορούν να προσφέρουν ψύξη ή θέρμανση, ενώ διαθέτουν και πιστοποίηση AGR (καμπάνια για πιο υγιή πλάτη).

Το ID.7 είναι ένα από τα 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσαριστούν από τη Volkswagen έως το 2026. Η αρχή έγινε φέτος με το νέο ID.3 και βεβαίως το ID. Buzz, ενώ αναμένουμε το 2026 ένα νέο ηλεκτρικό συμπαγές SUV και την έκδοση παραγωγής του ID. 2all.

#tdi_5 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/ID.7_photo7-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_5 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/ID.7_photo4-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_5 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/ID.7_photo6-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_5 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/04/ID.7_photo2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 4

The post Νέο Volkswagen ID.7 με αυτονομία έως και 700 χλμ appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα