Η Ford προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση

Η Ford προσφέρει όλα της τα επιβατικά μοντέλα στην ελληνική αγορά με εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ., πλήρως μεταβιβάσιμη σε τυχόν επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Η εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. της Ford Protect, την οποία προσφέρει η μάρκα στα επιβατικά μοντέλα της γκάμας της (εξαιρούνται τα μοντέλα Mustang και

Explorer), ενισχύει το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης το οποίο απολαμβάνουν οι πελάτες Ford. Στα πλαίσια της 5ετούς αυτής εγγύησης, όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο Επίσημο Δίκτυο Ford εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. (ότι έρθει πρώτο) είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη αξία μεταπώλησης ενός Ford. Το πρόγραμμα καλύπτει όλο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κόστους, του κόστους των ανταλλακτικών και του ΦΠΑ.

Πιο αναλυτικά, η εγγύηση Ford Protect καλύπτει:

ΚινητήραΚιβώτιο ταχυτήτωνΚαταλυτικό μετατροπέαΕμπρός άξοναΠίσω άξοναΣύστημα διεύθυνσηςΣύστημα πέδησης (εξαιρούνται τακάκια και δίσκοι των φρένων)Air conditionΚαλοριφέρΗχοσυστήματα Ford (εφόσον έχουν τοποθετηθεί εργοστασιακά)ΑερόσακοιΟλόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου του κινητήρα, του συστήματος κεντρικού κλειδώματος, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS, των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων και όλων των άλλων εργοστασιακά τοποθετημένων συστημάτων ασφαλείας και άνεσης που διαθέτει το Ford σας

The post Η Ford προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα