Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #30

30 τεύχη! Δυόμιση χρόνια ασταμάτητης προσπάθειας και δημιουργίας του μηνιαίου ηλεκτρονικού τεύχους του trcoff.gr. Ειδήσεις από την αυτοκίνηση, δοκιμές αυτοκινήτων, ειδικά αφιερώματα και πολλά ακόμα, κάθε πρωτομηνιά στο email σου!

Γίναμε 30 μηνών! Η ιδέα που εξελίχθηκε σε μια καθιερωμένη συνήθεια, με την τελευταία ενημέρωση και δοκιμές αυτοκινήτων έτσι όπως το trcoff.gr ξέρει να παρέχει. Πριν δούμε όμως το τεύχος μας, νιώθω ότι προσωπικά οφείλω

ένα τεράστιο ευχαριστώ στο υπόλοιπο team του Free Press project για τη στήριξη τους αυτά τα 2,5 χρόνια, στον Κώστα Βασιλόπουλο και στη Γιώτα Γιαγτζή.

Στα του τεύχους μας, εξώφυλλο αυτό το μήνα το Hyundai Kona και όχι άδικα! Το μοντέλο μόλις ήρθε στην Ελλάδα και ήδη μαγνητίζει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, καθώς μεγάλωσε, έγινε ποιοτικότερο και με μια λέξη… καλύτερο! Αυτό το μήνα οδηγήσαμε το επίσης καινούριο Renault Austral, το μεσαίο SUV των Γάλλων που υπόσχεται άνεση, οικονομία και κορυφαία ποιότητα. Την καλύτερη μάλιστα ποιότητα που βρίκαμε μέχρι σήμερα σε μοντέλο Renault.

Απο την άλλη, το Peugeot 3008 Hybrid4 με τους 300 ίππους, είναι ένα plug-in υβριδικό SUV που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, με επιδόσεις ενός hot-hatch, σύστημα τετρακίνησης και βεβαίως τη δυνατότητα να κινηθεί και ως αμιγώς ηλεκτρικό! Γνωρίζουμε ακόμη το ολοκαίνουριο Honda Jazz, το Fiat 600e και το Jeep Avenger.

Τέλος ενημερωνόμαστε για τα οφέλη του leasig και ετοιμαζόμαστε για διακοπές αφού πρώτα σιγουρευτούμε ότι γνωρίζουμε την ορθή χρήση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητό μας. Γιατί πάνω από όλα, με τη ζέστη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

Καλή ανάγνωση λοιπόν, καλό καλοκαίρι και προσοχή στους δρόμους!

 Διάβασε το νέο τεύχος εδώ!

The post Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #30 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα