Ανανεωμένο Nissan Juke

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Juke, το οποίο επανατοποθετείται στην αγορά με μικρές αναβαθμίσεις στη σχεδίαση και περισσότερο εξοπλισμό.

Για την ανανέωση του Juke, η Nissan επαναφέρει μια επιλογή κίτρινου εξωτερικού χρώματος, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών, μετά την επιτυχία του στο Juke πρώτης γενιάς. Εκτός από την εισαγωγή του νέου κίτρινου, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές

στο εσωτερικό του μοντέλου, με μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων. Στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης νέα υλικά, επενδύσεις και αναβαθμισμένο φινίρισμα.

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν και την διάθεση μιας νέας έκδοσης που ονομάζεται N-Sport, η οποία δίνει έμφαση στον δυναμικό χαρακτήρα του Juke, τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές λεπτομέρειες. Στην νέα έκδοση N-Sport, το νέο κίτρινο ενισχύεται από την αντίθεση με τη μαύρη οροφή, τους καθρέφτες των θυρών, των τροχών, την μάσκα και τις κολώνες.

Αναβαθμισμένο εσωτερικό

Η πρώτη αλλαγή που παρατηρεί κανείς στις εκδόσεις από την Acenta και πάνω είναι το αυξημένο μέγεθος της κεντρικής οθόνης infotainment. Είναι πλέον 12,3’’ και έχει μια ελαφριά κλίση προς τον οδηγό για άνετο χειρισμό, αλλά και για να ενισχύσει την αίσθηση του πιλοτηρίου. Νέο υλικό υπάρχει στο τιμόνι που μοιάζει με δέρμα, ενώ νέος είναι και ο πίνακας οργάνων, πλέον ολόκληρος ως μια ψηφιακή οθόνη 12,3’’. Ο οδηγός έχει την επιλογή διαμόρφωσης της εμφάνισης και του συνδυασμού των πληροφοριών σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Η εμφάνιση του πίνακα οργάνων μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ δύο διαφορετικών βασικών διατάξεων, με την κλασική διάταξη να δείχνει δύο καντράν και έναν κεντρικό χώρο που περιέχει πρόσθετες πληροφορίες.

Το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων διαθέτει νέο menu που επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει την οθόνη ώστε να περιλαμβάνει τα “widgets” για τις λειτουργίες που χρησιμοποιεί πιο συχνά. Επιπλέον, το σύστημα περιλαμβάνει βελτιωμένη αναγνώριση φωνής αλλά και ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay. Το σύστημα infotainment μπορεί πλέον να αναπαράγει και περιεχόμενο βίντεο από συσκευές συνδεδεμένες με USB, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

#tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-9-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-8-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

Άλλες αλλαγές στο εσωτερικό περιλαμβάνουν ένα πιο ευρύχωρο ντουλαπάκι συνοδηγού, επανασχεδιασμένο υποβραχιόνιο και ηλεκτρικό χειρόφρενο στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Στην έκδοση Hybrid, τα κουμπιά e-Pedal και EV Mode έχουν αλλάξει θέση για μεγαλύτερη ευκολία.

Ξεκινώντας από την έκδοση N-Connecta, όλες οι εκδόσεις είναι πλέον εξοπλισμένες με μια ασύρματη βάση φόρτισης που μπορεί να φιλοξενήσει ένα smartphone στο μέγεθος ενός iPhone 12 Pro Max. Επιπλέον, υπάρχουν υποδοχές USB-A και USB-C για χρήση από τους μπροστινούς επιβάτες. Οι πίσω επιβάτες έχουν επίσης στη διάθεσή τους θύρες φόρτισης USB-A και USB-C.

#tdi_9 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-6-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_9 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-12-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2 Περισσότερη τεχνολογία

Με την ανανέωση του Juke έρχεται και το Lane Departure Warning ως στάνταρ. Το Emergency Lane Keep είναι επιλογή, αλλά είναι στάνταρ στην έκδοση Techna. Παρακολουθεί την πορεία του Juke στην λωρίδα σε έναν αυτοκινητόδρομο, και αν όταν το αυτοκίνητο κινηθεί πολύ κοντά στο όριο της λωρίδας, όπως ορίζεται από τις λευκές γραμμές, θα προκαλέσει μια δόνηση στο τιμόνι για να τραβήξει την προσοχή του οδηγού. Η ανάλυση της κάμερας οπισθοπορείας έχει επίσης αυξηθεί στα 1,3 megapixel και είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις Juke. Διαθέσιμη από το Ν-Connecta και επάνω είναι και η Around-View που συνδυάζει την θέαση από τέσσερις κάμερες γύρω από το αυτοκίνητο.

Μηχανικά σύνολα

Το Juke προσφέρεται με δύο επιλογές κινητήρων. Η υβριδική επιλογή αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης με 94 ίππους και 148 Nm ροπής, ενώ ο κύριος ηλεκτροκινητήρας παράγει 49 ίππους και 205 Nm ροπής. Η δεύτερη επιλογή για το μοντέλο κινείται από έναν τρικύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης DIG-T 1,0 λίτρων με 117 ίππους και 180 Nm ροπής. Είναι διαθέσιμη με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

#tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-5-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_10 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/05/nissan-juke-4-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post Ανανεωμένο Nissan Juke appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα