Opel Corsa: Μικρό ετών… 40

Κι όμως, το Opel Corsa γίνεται 40 ετών, διανύοντας όλα αυτά τα χρόνια μια άκρως επιτυχημένη πορεία!

Η ίδια επιτυχία συνεχίζεται και στην τελευταία γενιά του μοντέλου, έχοντας κατακτήσει από το 2019 πολυάριθμους τίτλους (Company Car of the Year, Best Buy Car of Europe 2020, ,

Χρυσό Τιμόνι 2020). Η Opel γιορτάζει φέτος 160 χρόνια καινοτομίας και αυτό ακριβώς συμβολίζει το Corsa με τη 40-χρονη πορεία του,  κατά τη διάρκεια της οποίας εισήγαγε πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Το μοντέλο διατίθεται με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service, αλλά και ειδικά για την περίοδο που διανύουμε η Opel υπόσχεται άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής. Το Corsa διατίθεται σε εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, το Corsa-e. Οι εκδόσεις βενζίνης και diesel προσφέρουν απόδοση από 75 έως 130 ίππους, με το ηλεκτρικό Corsa να αποδίδει 136 ίππους και να είναι το ισχυρότερο της γκάμας.

Δες τη video-δοκιμή του Corsa-e

Μάλιστα το ηλεκτρικό μοντέλο έχει παρουσία και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με το Corsa-e Rally. Η Opel είναι ο πρώτος κατασκευαστής που έχει δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό όχημα rally με μπαταρία, το οποίο από το 2021 αγωνίζεται στο ADAC Opel e-Rally Cup, το πρώτο στον κόσμο κύπελλο με ηλεκτρικά οχήματα ενιαίου τύπου.

The post Opel Corsa: Μικρό ετών… 40 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα