Dirt Games: Η δράση και το θέαμα επιστρέφουν

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar επιστρέφει ήταν προγραμματισμένο για επιστροφή με τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην πίστα Iaveris Park-Drive In στην περιοχή της Μαλακάσας, στις 11-12 Ιουνίου.

Μετά την εκπληκτική παράσταση που έδωσαν οι πρωταγωνιστές του θεσμού στην πίστα Dirt Park στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας για το δεύτερο γύρο της χρονιάς, την Κυριακή 12 Ιουνίου οι αγωνιζόμενοι θα παλέψουν σε ένα νέο απαιτητικό περιβάλλον. Ο τρίτος γύρος

της χρονιάς θα αποτελέσει μία ακόμη μάχη με το χρονόμετρο καθώς οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης. Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα προηγηθούν αναγνωρίσεις με πολιτικά αυτοκίνητα.

Την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Start Line, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscars και Αγωνιστικά Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.

UPDATE 7/6/22: Μετά από αίτημα του Σωματείου Startline και έγκριση της ΕΠ.Α., ο τρίτος γύρος των EKO Racing Dirt Games που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 11-12 Ιουνίου στο «Ιαβέρης Park» ματαιώνεται, λόγω χαμηλού αριθμού συμμετοχών. Το Πρωτάθλημα Crosscar EKO Racing Dirt Games θα συνεχιστεί μετά την απαραίτητη καλοκαιρινή διακοπή.

The post Dirt Games: Η δράση και το θέαμα επιστρέφουν appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα