Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show στις 5-7 Απριλίου

Λίγες ημέρες μείνανε για την έναρξη του μεγάλου αυτοκινητιστικού event της Θεσσαλονίκης. Το Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show θα διεξαχθεί στους χώρους της ΔΕΘ από 5 έως 7 Απριλίου.

To Auto

Motor World – Thessaloniki Tuning Show κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που  εξελίσσεται στην ετήσια  συνάντηση  του  αυτοκινήτου, όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά διαθέτουν, ενώ η αγορά aftermarket συμμετέχει δυναμικά καθώς αποτελεί πλέον το καινοτόμο εργαλείο marketing του μέλλοντος για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Τι είναι το AMWTTS;

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα. Μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα. Είναι αναμφίβολα μια ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν όλοι οι κλάδοι του αυτοκινήτου. Ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων & φορτηγών, εξοπλισμοί συνεργειών, συστήματα βαφής, αξεσουάρ, λιπαντικά, ελαστικά-ζάντες, βελτιωτές και βελτιωτικά προϊόντα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, εξοπλισμοί ήχου & εικόνας για το αυτοκίνητο, επαγγελματική ένδυση, προγράμματα διαχείρισης, πλυντήρια, σύλλογοι κ.α.

Η έκθεση διαρκεί 3 ημέρες και διεξάγεται εντός των χώρων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), καλύπτοντας 4 περίπτερα και έκταση περίπου 15.000 τ.μ.. Συμμετέχουν 90 εκθέτες και περίπου 500 οχήματα. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 12:00 έως τις 20:00 την Παρασκευή 5 Απριλίου και 10:00-20:00 το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€, ενώ η είσοδος σε παιδιά κάτω των 8 ετών είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο thessalonikituningshow.gr.

The post Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show στις 5-7 Απριλίου appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα