Σας αρέσει το νέο Mitsubishi EVO XI;

14:44 5/2/2024 - Πηγή: Caroto
Το Mitsubishi Lancer Evolution (EVO) έχει αφήσει το στίγμα του ως ένα από τα πιο αγαπημένα και ισχυρά αυτοκίνητα στον κόσμο των αυτοκινήτων επιδόσεων.

Το Evo έχει σταματήσει να παράγεται από το 2016 και σταμάτησε στη 10η γενιά του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται την επιστροφή του.

Σε αυτά τα σκίτσα, ο σχεδιαστής Hycade οραματίζεται το Lancer Evolution

11ης γενιάς, μια εντυπωσιακή εξέλιξη από τον προκάτοχό του, το Evo X.

Το ψηφιακά σχέδια για ένα υποτιθέμενο Mitsubishi EVO XI μας δείχνουν μια εξέλιξη του μοντέλου, διατηρώντας τον αεροδυναμικό χαρακτήρα και τον αθλητικό χαρακτήρα που κατατάσσει το EVO στην κορυφή της κατηγορίας του.

Συγκεκριμένα, υπάρχει μία εξελιγμένη σχεδίαση, με μια μεγάλη μαύρη μάσκα, εισαγωγές αέρα και λεπτούς προβολείς LED που κυριαρχούν στο μπροστινό μέρος. Οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, οι αεροδυναμικές προεκτάσεις και μια τεράστια πίσω φτερούγα συμβάλλουν στην Evo εμφάνιση.

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, η ιδέα μιας νέας γενιάς EVO με ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον σχεδιασμό και την τεχνολογία είναι σίγουρα ενθουσιώδης. Ωστόσο, οι προοπτικές επιστροφής του Lancer Evolution ακούγεται ένα απίθανο σενάριο λόγω της τάσης της βιομηχανίας προς τα ηλεκτροκίνητα, SUV και crossover.

Εντούτοις, η προσθήκη μιας νέας γενιάς EVO θα ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτη από τους οπαδούς της μάρκας και θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει έναν ανανεωμένο ορόσημο στον χώρο των αυτοκινήτων επιδόσεων.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η Mitsubishi θα αποφασίσει να επαναφέρει το θρυλικό αυτοκίνητο στην αγορά. Ξεκινώντας να λανσάρει, φυσικά, νέα μοντέλα και όχι re-badged Renault, όπως στην περίπτωση των νέων Colt και ASX.

The post Σας αρέσει το νέο Mitsubishi EVO XI; appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα