Επικίνδυνη Αποστολή: Ένα Fiat 500 με καρδιά Tesla [video]

14:42 2/2/2024 - Πηγή: Caroto
Στον συναρπαστικό κόσμο της τελευταίας ταινίας Mission: Impossible, η εικόνα ενός αγνού Φιατάκι 500 σε κίτρινο χρώμα θύμιζε τη χαρακτηριστική Ιταλική στιλιστική φινέτσα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα πίσω από αυτή την εικόνα αποδεικνύεται πιο συναρπαστική, καθώς ο υπεύθυνος για τα ειδικά εφέ αποκάλυψε ένα μυστικό που εντυπωσίασε τους θεατές.

Το αγαπημένο Fiat 500 που εμφανίζεται στην ταινία δεν είναι καθόλου “αγνό”. Κρύβει κάτω από το εμβληματικό αμάξωμά του μια ηλεκτρική καρδιά από Tesla,

καθιστώντας το ένα από τα πιο μοναδικά αυτοκίνητα δράσης που έχουμε δει.

Ο ηλεκτροκινητήρας του Fiat 500, κρυμμένος από την Tesla, προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, φτάνοντας ακόμα και τους 500 ίππους. Αυτό επιτρέπει στο μικρό Φιατάκι να εκτελεί ακραία κόλπα, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου “burnout,” προσθέτοντας μια επιπλέον δόση δράσης και θέαματος στην ταινία.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το κίτρινο Fiat 500 να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, με τον Τομ Κρουζ να έχει τον έλεγχο του τιμονιού, πραγματοποιώντας θεαματικά και επικίνδυνα κόλπα.

Η ταινία είναι υποψήφια για δύο Όσκαρ, μεταξύ αυτών και την κατηγορία των Ειδικών Εφέ. Μια ευκαιρία για το ιστορικό Fiat 500 να αναδειχθεί και να επιβραβευτεί στην τελετή των Όσκαρ στις αρχές Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

The post Επικίνδυνη Αποστολή: Ένα Fiat 500 με καρδιά Tesla [video] appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα