Τραβήξτε προσοχή κάνοντας έλξεις στις πόρτες Rolls και Bugatti

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξετε την προσοχή στα social media αυτές τις μέρες, με τους ανθρώπους να φτάνουν στα άκρα για να κερδίσουν like και να αυξήσουν τον αριθμό των followers τους. Το τελευταίο κλιπ που έγινε viral δείχνει έναν άντρα να κάνει έλξεις ενώ κρέμεται από την πόρτα μιας Bugatti Chiron – και περιέργως, δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι αντίστοιχο.

Ο άνδρας στο βίντεο είναι ο επιχειρηματίας Christoph Zitzmann, ο οποίος είναι

ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης πώλησης, μίσθωσης και ενοικίασης εξωτικών οχημάτων. Πρόσφατα συμμετείχε στο «Go Luxury Summer Tour 2022» από την Ibiza στο Monaco πίσω από το τιμόνι της Bugatti του. Κατά τη διάρκεια μιας από τις στάσεις, σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να παραμείνει σε φόρμα κάνοντας έλξεις ενώ δοκιμάζει την ανθεκτικότητα των μεντεσέδων της πόρτας στη Chiron. Στο βίντεο που τράβηξαν περαστικοί, φαίνεται να κρεμάει όλο του το βάρος από την ανοιχτή πόρτα του hypercar που είναι παρκαρισμένο κοντά στην άκρη του λιμανιού για να προσθέσει την επιπλέον πρόκληση να μην πέσει στο νερό.

Το κλιπ έγινε viral με πολλούς ανθρώπους να επικρίνουν τον επιχειρηματία ότι αδιαφορεί για το κόστος επισκευής κι ότι κάνει ανόητα πράγματα για λίγη προσοχή. Η Bugatti Chiron είναι γνωστή για το εξαιρετικό υψηλό κοστολόγιό της, όπως ότι το μπροστινό μέρος κοστίζει 400 χιλιάδες δολάρια ή ότι η τυπική συντήρηση κοστίζει 500 χιλιάρικα την τετραετία, επομένως η πιθανή ζημιά στους μεντεσέδες της πόρτας σίγουρα θα του κόστιζε κάμποσα χρήματα. Ωστόσο, η πόρτα φαίνεται να κρατάει αρκετά καλά, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο μηχανικής και ποιότητας κατασκευής της Bugatti.

Καθώς χαζολογούσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Zitzmann που είναι γεμάτα εξωτικά οχήματα, παρατηρήσαμε ότι έχει ένα φετίχ για τις πόρτες. Στο παρελθόν έκανε μερικές έλξεις κρεμασμένος από την πόρτα μιας Rolls-Royce Drophead coupe, πάλι κοντά στο νερό κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης «Go Luxury». Μετά την καθημερινή του ρουτίνα γυμναστικής, η πόρτα της χειροποίητης Rolls-Royce έκλεινε ακόμα αβίαστα με ακρίβεια, δείχνοντας ότι μπορεί να χειριστεί εύκολα το επιπλέον βάρος. 

Ενώ όλα αυτά τα ακροβατικά είναι λίγο πολύ περιττά και δυνητικά πολύ ακριβά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έκαναν τη δουλειά τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, θα προτείναμε να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό γυμναστικής όταν έχετε τη διάθεση για μερικές έλξεις. Θα είναι φθηνότερο, ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό.

The post Τραβήξτε προσοχή κάνοντας έλξεις στις πόρτες Rolls και Bugatti appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα