Το πιο ποθητό Land Rover είναι ένα οκταθέσιο Defender 650 ίππων

Η ECD Automotive Design έχει γίνει διάσημη για τις αναβαθμίσεις της στα κλασικά μοντέλα της Land Rover και το τελευταίο της δημιούργημα είναι ένα Defender 110 εξοπλισμένο με έναν κομπρεσοράτο κινητήρα 6.2 λίτρων από Corvette Z06. Με απόδοση 650 ίππων, μπορεί να επιταχύνει το οκταθέσιο μοντέλο από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 5.7″. Το όνομα του κτήνους είνανι Project Mayhem και μας

λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. «Είναι όλα μαύρα, επιθετικά κι άγρια – εντελώς εκσυγχρονισμένα για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο εντός ή εκτός δρόμου», δήλωσε ο συνιδρυτής της ECD, Tom Humble. «Οι τεχνικοί μας απογύμνωσαν αυτό το παλιό Defender και το ανέστησαν ως ένα εκτός δρόμου αδάμαστο θηρίο.»

Για να ολοκληρώσει την επιθετική εμφάνιση, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες του Defender με μακρύ μεταξόνιο, το Project Mayhem χρησιμοποιεί ελαστικά BF Goodrich All Terrain 33 ιντσών που τυλίγονται γύρω από ζάντες Khan Mondial Retro 20 ιντσών, πίσω από τις οποίες ξεχωρίζεις τις μαύρες δαγκάνες Brembo. Τα εκτός δρόμου καλούδια περιλαμβάνουν την αερανάρτηση ECD Air Ride, αναβαθμισμένο μπλοκέ διαφορικό, τετραπλή εξάτμιση και τέσσερα φώτα Hella LED. Συρμάτινη σίτα στο πίσω παράθυρο κι ένα εξωτερικό roll cage ολοκληρώνουν την ασφάλεια των επιβατών.

Η διάταξη 2+2+4 καθισμάτων περιλαμβάνει τέσσερα θερμαινόμενα ανακλινόμενα αγωνιστικά καθίσματα της Corbeau, επενδεδυμένα με δέρμα Hans Reinke, ενώ το δάπεδο, τα πίσω πάνελ κι η πίσω πόρτα είναι φινιρισμένα με μαύρο ξύλο. Ο οδηγός του Project Mayhem κάθεται πίσω από ένα τιμόνι MOMO Nero. H καμπίνα είναι ίσως η πιο ηλιόλουστη που θα μπορούσε να γίνει με την οροφή στη θέση της. Μια τεράστια ηλιοροφή δύο κομματιών, παράθυρα οροφής κι ευμεγέθη πλαϊνά παράθυρα αναβαθμίζουν το ευήλιον του εσωτερικού, ενώ ένα ηχοσύστημα Infinity Kappa (συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer), τρεις θύρες ασύρματης φόρτισης, τρεις θύρες USB κι ένα hotspot Wi-Fi προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά. Το ταμπλό είναι τυλιγμένο με δέρμα Hans Reinke 1912B Schwarz Catania, ενώ στον πίνακα οργάνων θα βρείτε ρετρό μετρητές της All American. Η οθόνη infotainment και το λογισμικό είναι Kenwood eXcelon.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξωτερική βαφή ονομάζεται Santorini Black in Gloss, προφανώς μιμούμενη το χρώμα της ηφαιστειογενούς ελαφρόπετρας., ενώ η σκάλα στο πίσω μέρος επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στην οροφή. Ακόμη κι αν το κρίνουμε με τα υψηλά πρότυπα της ECD, το Project Mayhem συνδυάζει υπέροχα τα καλύτερα δύο κόσμων: το παλιό στιλ της Land Rover με όλα τα μοντέρνα χαρακτηριστικά.

The post Το πιο ποθητό Land Rover είναι ένα οκταθέσιο Defender 650 ίππων appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα