Σκηνικό από αστυνομική ταινία στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Δύο άνδρες στο Rochester της Νέας Υόρκης συνελήφθησαν μετά από μια χαοτική καταδίωξη με αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε ακριβώς μπροστά στο σπίτι ενός κατοίκου με κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε το γεγονός. Το SUV της Nissan φαίνεται να στρίβει με υψηλή ταχύτητα, να υπερστρέφει και να χτυπάει σε άλλο όχημα που βρισκόταν στη διασταύρωση. Στη συνέχεια, το SUV τουμπάρει, καταλήγοντας με την πλευρά του οδηγού στο οδόστρωμα.

«Έμοιαζε

με ταινία, σαν σκηνή από ταινία», δήλωσε στο Rochester First ο Sean Irizarry, αφού το περιστατικό συνέβη μπροστά στο σπίτι του κι η κάμερά του μας παραχώρησε το ιδιαίτερο συμβάν.

Ο Irizarry τρέχει προς το αυτοκίνητο, προφανώς για να βοηθήσει, μη γνωρίζοντας ότι πρόκειται για κακοποιούς. Όταν όμως καταφτάνουν οι αστυνομικοί στο σημείο, δευτερόλεπτα μετά, βγαίνοντας από τα οχήματά τους με τα όπλα ανά χείρας, αποτραβιέται.

Καθώς οι αστυνομικοί βγαίνουν από τα περιπολικά, δύο άνδρες φαίνονται να βγαίνουν από το αναποδογυρισμένο SUV μέσα από το σπασμένο μποστινό παρμπρίζ και να τρέχουν μακριά. Ένας από τους επιβαίνοντες του οχήματος συλλαμβάνεται από αστυνομικό πριν βγει από το κάδρο του βίντεο.

Ευτυχώς, μετά το περιστατικό, οι συλληφθέντες νοσηλεύτηκαν μόνο με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο κι είναι οι μόνοι που αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η καταδίωξη ξεκίνησε όταν το όχημα δε σταμάτησε σε σήμα των οργάνων της τάξης.

The post Σκηνικό από αστυνομική ταινία στους δρόμους της Νέας Υόρκης appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα