Ο David Beckham στη διαφήμιση της νέας Maserati GranTurismo

Η Maserati GranTurismo επέστρεψε στη γκάμα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η νεότερη έκδοση έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος της κομψότητας που λάτρεψαν οι θαυμαστές της κι η Maserati θέλει να γνωρίζουν ότι εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό GT. Σε ένα νέο βίντεο, η Maserati διάλεξε τον David Beckham για να περάσει αυτό το μήνυμα. Με τίτλο «GranTurismo and David Beckham – From you to

a new you», ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου εθεάθη να οδηγεί τη νέα Maserati GranTurismo με δύο τρόπους – στον ένα οδηγούσε όσο πιο χαλαρά κι απαλά γινόταν, ενώ στον άλλο γρήγορα κι εμπνευσμένα. Ο κινητήρας Nettuno V6, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην MC20, χρησιμοποιείται τώρα στη νέα GranTurismo. Όλα τα μοντέλα GT διαθέτουν στάνταρ σύστημα τετρακίνησης, αλλά διατηρούν πισωκίνητη κατανομή.

Υπάρχουν τρία διαφορετικές εκδόσεις κι η ταχύτερη είναι αμιγώς ηλεκτρική. Στην έκδοση Modena, ο κινητήρας τρίλιτρος twin-turbo Nettuno παράγει 490 ίππους, ενώ στην Trofeo 550. Εν τω μεταξύ, η πλήρως ηλεκτρική GranTurismo Folgore διαθέτει αρχιτεκτονική 800 volt και χρησιμοποιεί τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες με μέγιστη ισχύ 761 ίππους και ροπή 1.350 Nm. Με μπαταρία χωρητικότητας 92.5 kWh, μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 320 χλμ/ώρα, ενώ οι Trofeo και Modena έχουν επιτάχυνση 3.5 και 3.9 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

The post Ο David Beckham στη διαφήμιση της νέας Maserati GranTurismo appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα