Νεκροφόρα αρχίζει τα παντιλίκια σε γήπεδο ποδοσφαίρου (vid)

Ένας αγώνας προετοιμασίας διεκόπη όταν άνδρες που φορούσαν μπαλακλάβες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με δύο οχήματα, άρχισαν να πραγματοποιούν παντιλικία πάνω στο γρασίδι και σκόρπισαν φυλλάδια. Επρόκειτο για φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Gateshead και Dunston στο Dunston’s UTS Stadium την περασμένη Παρασκευή και το περιστατικό σημειώθηκε στο ημίχρονο. Αν το γεγονός είναι ήδη αξιοπερίεργο, γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο αν σημειωθεί ότι το ένα όχημα ήταν μία Mercedes νεκροφόρα!

Νεκροφόρα BMW M5

με V10 500+ ίππων για μερακλήδες πελάτες!

Και τα δύο οχήματα έκαναν κάμποσους ομόκεντρους κύκλους, ενώ φυλλάδια έπεσαν στον αγωνιστικό τάπητα από το Subaru Forester. Στη συνέχεια, οι άνδρες με τις μπαλακλάβες εγκατέλειψαν τη νεκροφόρα κι επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εξήλθε του γηπέδου. Η νεκροφόρα, κατά πάσα πιθανότητα κλεμμένη, παρέμεινε στο γήπεδο.

Η αστυνομία της Northumbria δήλωσε ότι κανείς δεν έχει τραυματιστεί ή κινδυνεύσει κι έχει ξεκινήσει έρευνα. Ένας εκπρόσωπός της πρόσθεσε: «Η διαταραχή δε θα γίνει ανεκτή στην κοινότητα κι οποιοσδήποτε διαπιστωθεί ότι εμπλέκεται, θα αντιμετωπιστεί αυστηρά. Ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, πιστεύεται ότι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί μεταξύ τους και δεν υπήρχε ευρύτερος κίνδυνος για το κοινό. Γνωρίζουμε επίσης ότι εικόνες και βίντεο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι κάτοχοί τους καλούνται να μοιραστούν οποιοδήποτε βίντεο με την Αστυνομία για να βοηθήσουν την έρευνα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν κι όσοι γνωρίζουν επιπλέον στοιχεία, καλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας», αναφέρθηκε στην εφημερίδα The Telegraph.

The post Νεκροφόρα αρχίζει τα παντιλίκια σε γήπεδο ποδοσφαίρου (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα