Μαντράς-βελτιωτής στην Ιαπωνία πουλάει σπάνιους θησαυρούς

Ο Dino DC ανακαλύπτει μερικά από τα πιο συναρπαστικά αυτοκινητιστικά μυστικά της Ιαπωνίας κι η τελευταία του ανάρτηση στο YouTube δεν απογοητεύει. Τώρα επισκέπτεται την Arios, μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με έδρα τη Fukushima, γεμάτη μοναδικά και λαχταριστά μοντέλα – από ό,τι πιο εκλεκτό έχει να επιδείξει η ευρωπαϊκή βιομηχανία μέχρι JDM κατασκευές.

Μία λευκή

replica της Porsche 911 RS 2.7 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που τραβάει την προσοχή. Με μόλις 50.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, η κλασική Porsche με τις μαύρες αντιθέσεις, τα bucket καθίσματα της Recaro, το roll cage και τις μπλε ζώνες ανοίγει την όρεξη για τα περαιτέρω. Είναι σταθμευμένη έξω από την αντιπροσωπεία, δίπλα σε μια BMW Σειρά 6, ένα Honda NSX, μία BMW M3 και μια Porsche Cayenne GTS.

Ένα Nissan Skyline R34 GT-T με επιθετικό bodykit της URAS δεσπόζει στην είσοδο. Σταθμευμένα γύρω του είναι ένα Skyline R32 και τρεις Toyota 86 πρώτης γενιάς.

Όταν ο Dino DC μπαίνει στην έκθεση, συναντά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Suzuki-san, έναν σεβαστό οδηγό αγώνων GT στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Οδήγησε για την Walter Wolf Racing, μια πρώην ομάδα F1 που αγοράστηκε από συλλέκτη αυτοκινήτων στην Ιαπωνία. Η ομάδα συμμετείχε μέχρι το 2018 στο Porsche Carrera Cup με τον Suzuki-san στο τιμόνι.

Μας ξεναγεί στην προσωπική του McLaren MP4 GT3 που μετατράπηκε σε αγωνιστικό για drift. Καλυμμένη με ασπρόμαυρο wrap, η Βρετανίδα έχει δεχτεί κάμποσες μετατροπές από τον οίκο Arios για να κινείται πιο αποτελεσματικά με το πλάι. Δίπλα στη McLaren βρίσκεται άλλο ένα αυτοκίνητο πίστας, μία Ferrari 458 Challenge που άφησε ένας από τους πελάτες του καταστήματος. Λέγεται ότι αποτελεί την τελευταία ατμοσφαιρική Challenge, καθιστώντας την πιο μοναδική και συνεπακόλουθα ακριβή.

Τα ιδιαίτερα μοντέλα στην αντιπροσωπεία δε σταματούν εκεί: Ferrari 599, Porsche RWB 911, Ferrari F355, Liberty Walk Ferrari 488 Spider, Ferrari F430, Mazda RX-7, Toyota GRMN Yaris, Nissan Skyline R34 V-Specz και Mercedes SLS.

The post Μαντράς-βελτιωτής στην Ιαπωνία πουλάει σπάνιους θησαυρούς appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα