Λαχανί BMW Μ3 μαγνητίζει τα βλέμματα σα Lamborghini

Η συγκεκριμένη M3 τίθεται σε δημοπρασία μέσω του Cars & Bids και γυρνάει τα κεφάλια χάρη στο σχέδιο βαφής BMW Individual Signal Green. Το χρώμα μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό για μερικούς, αλλά πιστεύουμε ότι ταιριάζει πολύ στη M3, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με ένα σετ ζαντών BBS FI-R 20 ιντσών, ντυμένες με ελαστικά Michelin Pilot Sport

4S. Το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων κάνει ακόμα πιο επιθυμητό το αυτοκίνητο.

Το σπορ sedan έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Έχει γίνει επαναπρογραμματισμός της ECU, φοράει short shifter της UUC Motorwerks, downpipes της ARM Motorsports κι εξάτμιση της Maad Maxx, ενώ εξωτερικά θα βρείτε μπόλικα κομμάτια από ανθρακονήματα.

Διαθέτει επίσης αρκετά εργοστασιακά έξτρα, όπως κεραμικά φρένα, το πακέτο Driver Assistance Plus, το Executive Package, το Lighting Package και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση M. Παρά το γεγονός ότι είναι μοντέλο του 2015, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόνο 31.060 χιλιόμετρα κι η τελευταία αλλαγή λαδιών πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Ο διτούρμπινος εξακύλινδρος των 3.0 λίτρων αποδίδει 425 ίππους και 550 Nm ροπής στην εργοστασιακή του μορφή. Η αγγελία δεν αναφέρει πόση επιπλέον ισχύ έχουν προσθέσει οι αναβαθμίσεις, αλλά θα πρέπει να υπολογίζετε περισσότερους από 450 ίππους και 600 Nm.

The post Λαχανί BMW Μ3 μαγνητίζει τα βλέμματα σα Lamborghini appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα