ΗΠΑ: 6.000 πρόβατα μπλοκάρουν την κυκλοφορία στο Wyoming

Σε μια σκηνή βγαλμένη απευθείας από κλασική ταινία γουέστερν, ένα τεράστιο κοπάδι προβάτων έκλεισε έναν δρόμο κοντά στο Cokeville του Wyoming των ΗΠΑ, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή. Το Wyoming, γνωστό για τους απέραντες εκτάσεις του και την καουμπόικη κουλτούρα του, είναι η ένατη μεγαλύτερη πολιτεία στις ΗΠΑ, αλλά έχει τον μικρότερο πληθυσμό, με λιγότερους από 600.000 ανθρώπους. Ως αποτέλεσμα, η

κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι κάτι σπάνιο στην πολιτεία.

Ποιες είναι οι δέκα πόλεις με το χειρότερο μποτιλιαρίσματα στη Γη;

Το βίντεο δείχνει έναν έφιππο καουμπόι να μετακινεί το κοπάδι των προβάτων στη μέση του δρόμου. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε καθυστέρηση στους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένου αυτού που ανάρτησε το βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ασυνήθιστο οι κτηνοτρόφοι στο Wyoming να χρησιμοποιούν δημόσιους δρόμους για να μετακινούν τα κοπάδια τους μεταξύ βοσκοτόπων ή πηγαίνοντας σε χειμαδιά. Η παράδοση της μετακίνησης των ζώων με αυτόν τον τρόπο χρονολογείται από τις πρώτες μέρες της κτηνοτροφίας στην αμερικανική Δύση. Οι κτηνοτρόφοι κι οι καουμπόιδες των παλιών ετών έπρεπε να χρησιμοποιήσουν κάθε διαθέσιμο μέσο για να μεταφέρουν τα ζώα τους από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Ενώ ορισμένοι μπορεί να βρουν λίγο παράλογη τη σκηνή με τα πρόβατα που μπλοκάρουν έναν δρόμο το 2023 στην πιο προηγμένη χώρα του πλανήτη, για πολλούς κατοίκους του Wyoming είναι απλώς άλλη μια μέρα στη ζωή μιας πολιτείας όπου η κουλτούρα του καουμπόι είναι ακόμα ζωντανή για τα καλά.

The post ΗΠΑ: 6.000 πρόβατα μπλοκάρουν την κυκλοφορία στο Wyoming appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα