Εξάτροχο Volvo XC60 τρομοκρατεί τους δρόμους της Στοκχόλμης

Εδώ στο CarTalk.gr έχουμε παρουσιάσει κάμποσες εξάτροχες κατασκευές, αλλά οι περισσότερες δε φαίνονται πραγματικά παράταιρες. Ας πούμε, το αγριοκάτσικο Ford Bronco μοιάζει σχεδόν εργοστασιακό με τους έξι θηριώδεις τροχούς του και την απουσία θυρών, έτοιμο να καταπιεί τον επόμενο αμμόλοφο στα χέρια κάποιου πλούσιου Σαουδάραβα. Στις πιο ιδιαίτερες κατασκευές, τον τίτλο του πιο αταίριαστου είχε μέχρι πρότινος η εξάτροχη Rolls-Royce Phantom αλλά πλέον υπάρχει ένας ακόμα υποψήφιος διεκδικητής: ένα Volvo

XC60 πρώτης γενιάς. Εθεάθη στο σουηδικό Stockholm Cruising, όπου ξεχώριζε σε μια παρέλαση φανταχτερών σουηδικών, γερμανικών κι αμερικάνικων μοντέλων. Σύμφωνα με το Motor1, το παράξενο όχημα δημιουργήθηκε από μια σουηδική εταιρία που ονομάζεται Dalbo Fordonsteknik, η οποία εκτός από αυτό το εξάτροχο XC60, έχει κατασκευάσει ένα τετράτροχο XC70 pick-up κι ένα εξάτροχο XC90!

Επιστρέφοντας στο XC60, οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με το εργοστασιακό SUV περιλαμβάνουν έναν επιπλέον άξονα, ένα μεγάλο κρεβάτι στον χώρο φόρτωσης, μια ράβδο LED στην οροφή κι ένα προστατευτικό pull-bar μπροστά. Σύμφωνα με το βίντεο, η ισχύς του κινητήρα κινεί και τους έξι τροχούς του Volvo, κάτι που αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας του εγχειρήματος. Δυστυχώς δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες.

The post Εξάτροχο Volvo XC60 τρομοκρατεί τους δρόμους της Στοκχόλμης appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα