Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #61

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν κάνει μετρημένες προσπάθειες για να καλύψουν την ανάγκη για πολυτελή pick-up, καθώς η βραχύβια Mercedes X-Class ήταν μια εμπορική αποτυχία, ενώ τα pick-up της BMW δεν ξεπέρασαν ποτέ το πρωτότυπο. Η Audi αγνόησε εντελώς την κατηγορία, αλλά αυτό το φανταχτερό φορτηγάκι από μια άλλη premium μάρκα του Ομίλου Volkswagen μάς

κλείνει τώρα το μάτι. Περιττό να πούμε ότι η αγρότισσα Continental GT δεν κατασκευάστηκε στην πραγματικότητα από τη Bentley αλλά είναι μετατροπή.

Ονομάζεται “Decadence” και μεταποιήθηκε από το βρετανικό κατάστημα DC Customs σε ένα και μοναδικό αντίγραφο. Σύμφωνα με το Piston Heads – το οποίο διαθέτει προς πώληση το ασυνήθιστο φορτηγάκι – ο ιδιοκτήτης πλήρωσε περίπου 140.000 € για τη μετατροπή. Δεν ξέρουμε πόσες φορές το φόρτωσε, αλλά σίγουρα έχει τον κατάλληλο κινητήρα για να κουβαλήσει πολλά κιλά – έναν W12 βενζίνης.

Με 560 ίππους από τον τεράστιο twin-turbo των 6.0 λίτρων, σίγουρα πρέπει να είναι ένα από τα ταχύτερα pick-up εκεί έξω. Βασίζεται σε μια Continental Flying Spur του 2005 που υποβλήθηκε σε τεράστιες αλλαγές από τις μεσαίες κολόνες και πίσω, χάνοντας τις πίσω πόρτες και τα καθίσματα πριν αποκτήσει καρότσα. Εξακολουθεί να έχει ηλεκτρική ηλιοροφή και χώρο φόρτωσης πίσω από τα δύο εναπομείναντα καθίσματα.

Η καρότσα επενδύθηκε με πραγματικό ξύλο τικ, καθώς ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήθελε να μιμείται την πρύμνη ενός σκάφους, σύμφωνα με την DC Customs. Για πρόσθετη πρακτικότητα, εκεί υπάρχουν ένα σωρό συρτάρια και ντουλάπια για την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων. Φινιρισμένη κυρίως σε βαθύ μωβ, η Decadence έχει καπό βαμμένο στο ασημί της Aston Martin. Η πολυτελής καμπίνα δεν έχει διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο και ξεχειλίζει από καραμελέ απόχρωσης δέρματα, ξύλινες επενδύσεις και καφέ μοκέτες. Η μοναδική pick-up Bentley Continental Flying Spur βρίσκεται στο Knaresborough στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπορεί να γίνει δική σας με 149.950 £ (175.500 €).

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #61 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα