Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #39

Την Τρίτη έγινε η παγκόσμια παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Alfa Romeo, ήδη μπορείτε να το αγοράσετε! Απίστευτο κι όμως αληθινό: το συγκεκριμένο μονοθέσιο που πόζαρε μπροστά σε όλο τον πλανήτη, έχει τεθεί σε δημοπρασία. Εάν λοιπόν εκτιμήσατε την αισθητική γοητεία του νέου μονοθέσιου C43, μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας. Το αυτοκίνητο διατίθεται μέσω της F1 Authentics, ενός ιστότοπου δημοπρασιών που συνεργάζεται απευθείας

με ομάδες της F1 και δημοπραττεί διάφορα γνήσια προϊόντα. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το αυτοκίνητο δεν έχει κινητήρα αλλά έχει υπογραφεί από τους οδηγούς της Alfa Romeo για το 2023, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu. Ο νικητής της δημοπρασίας θα λάβει επίσης υπογεγραμμένες τις αγωνιστικές φόρμες που φορέθηκαν από το δίδυμο στην εκδήλωση της έναρξης. Όπως καλύπτεται από το Formula1.com, το εκθεσιακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από τη Memento Exclusives κι είναι το πρώτο παράδειγμα μιας προγραμματισμένης σειράς εκθεσιακών μονοθεσίων Alfa Romeo του 2023.

Η C43 έκανε το ντεμπούτο της φορώντας ένα εντυπωσιακό νέο μαύρο και κόκκινο χρώμα, σε αντίθεση με το λευκό και το κόκκινο που είχε το περσινό μονοθέσιο. Η ιταλική ομάδα αποχαιρέτησε επίσης τον πρώην χορηγό της Orlen, καλωσορίζοντας την εταιρία διαδικτυακών στοιχημάτων Stake στη θέση του. Δεν είναι η πρώτη φορά που πωλείται εκθεσιακό αυτοκίνητο Alfa Romeo. Η F1 Authentics ξεκίνησε στην πραγματικότητα να πουλά εκθεσιακά αυτοκίνητα της τρέχουσας σεζόν πέρσι, με την Alfa Romeo C42. Απλά φέτος είναι λίγο πιο βιαστική και ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την παρουσίαση.

Το εκθεσιακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας αρχεία ψηφιακής σχεδίασης που προέρχονται από την ίδια την ομάδα, διασφαλίζοντας ότι το εκθεσιακό αυτοκίνητο είναι μια αυθεντική αντανάκλαση του πραγματικού μονοθεσίου. Φυσικά, κάποιες αεροδυναμικές λεπτομέρειες έχουν παραληφθεί επίτηδες για λόγους μυστικότητας, αλλά οι συνολικές διαστάσεις είναι αληθινές. Ακριβώς όπως τα αγωνιστικά μονοθέσια, το αυτοκίνητο της έκθεσης είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας ελαφριά προ-εμποτισμένα ανθρακονημάτινα εξαρτήματα. Συγκεκριμένα, η σελίδα πώλησης αναφέρει ότι το εκθεσιακό αυτοκίνητο έχει «σχεδιαστεί ειδικά για εκθεσιακούς σκοπούς κι όχι για αγωνιστική χρήση, οπότε έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τα φορτία που ασκούνται στα εκθεσιακά αυτοκίνητα».

Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργική κρεμαγιέρα που σας επιτρέπει να στρίβετε τους τροχούς. Ένα τρισδιάστατα εκτυπωμένο τιμόνι με λειτουργική οθόνη και λειτουργικά φώτα βροχής περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, ενώ οι τροχοί μπορούν να αφαιρεθούν για εξάσκηση pit stop ή για λόγους μεταφοράς, όπως κι η μπροστινή αεροτομή.Οι τρέχουσες εκτιμήσεις είναι ότι το αυτοκίνητο θα πουληθεί για πάνω από 400.000 £ (450.000 €). Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, η τρέχουσα κορυφαία προσφορά είναι 82.000 £ με 12 ημέρες να απομένουν. Καλή σας τύχη!

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #39 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα