Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #29

Πάντα σας άρεσε το Scirocco αλλά θα το προτιμούσατε ξεσκέπαστο; Η έρμη η μάνα Φαουβέ δε σας έκανε το χατήρι να το παρουσιάσει σε ανοιχτή έκδοση; Η λύση έρχεται από την Αγγλία! Όσο για το γεγονός ότι έχει το τιμόνι στη λάθος θέση, ε σιγά, μια συνήθεια είναι! Το Eos βέβαια δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα δημοφιλές στους πιο σκληροπυρηνικούς, αλλά ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου το λάτρεψε και προέβη σε πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Το facelift που έχει υποστεί είναι τόσο έντονο που μπορεί να μην το αναγνωρίσετε καν αμέσως ως Eos. Η μπροστινή μάσκα από το Scirocco R κι η πίσω όψη από το Golf R έχουν μεταβάλλει έντονα την αισθητική του προσωπικότητα. Θα περίμενε κανείς ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αλλόκοτο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Το σύνολο κρίνεται αρμονικό κι αυτό καταδεικνύει πόσο καλή δουλειά είχαν κάνει εξαρχής οι σχεδιαστές της γερμανικής εταιρίας και στα τρία μοντέλα που ενεπλάκησαν σε αυτό το παράδοξο αλισβερίσι.

Το αυτοκίνητο είναι προς πώληση αυτή τη στιγμή στο eBay και βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία. Ο πωλητής σημειώνει ότι έχει ξαναβαφτεί σε μια απόχρωση του μπλε από την παλέτα της BMW (μάλλον την Long Beach Blue), που έγινε διάσημη στην πρώτη γενιά της M2. Η δύναμη των 200 ίππων του δίλιτρου TFSi στέλνεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG, ένω ένα σετ coilovers και 19άρες ζάντες αναλαμβάνουν να περάσουν ομαλά αυτή την ισχύ στο οδόστρωμα. Την ακουστική αναβαθμίζουν (ή μήπως όχι;) οι δύο απολήξεις της εξάτμισης που βγαίνουν στο κέντρο του πίσω διαχύτη. Η αγγελία υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο έχει μόλις 93 μίλια (150 χιλιόμετρα) στο ρολόι, αλλά προφανώς είναι αντίστοιχο με το κόλπο πολλών Ελλήνων μαντράδων, που αποσιωπούν τα τρία τελευταία μηδενικά. Αν σας περισσεύουν 17 (και κάτι ψιλά) χιλιάρικα, ιδού η ευκαιρία.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #29 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα