Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #23

Βρε κυρ-Μάνο από το Κορωπί, μία εξήγηση μπορούμε να βρούμε για την περίπτωσή σου: ενώ συνέτασσες την αγγελία, χρειάστηκε να φύγεις από τον υπολογιστή και βρήκε την ευκαιρία ο μπόμπιρας, άρπαξε το ποντίκι και πάταγε κουμπάκια στην τύχη! Ή αυτό ή μιλάει πάλι η ρετσίνα! Πάμε να δούμε τα λάθη σου αναλυτικά:

πουλάς Α4 sedan αλλά βάζεις τίτλο A4 Cabriolet!είναι υγραέριο αλλά επιλέγεις το κουμπάκι Βενζίνηεπιμένεις ότι από 1.8 λίτρα αποδίδει 5 ολόκληρους
ίππους (το αγρίμι το Ami έχει 8…)οπότε είναι λογικό να έχεις ρύπους μόλις 3 γραμμάρια/χιλιόμετροδίνεις 245 ευρώ, όταν κανένα 1.800άρι (ανεξαρτήτως χρονολογίας) δεν πληρώνει αυτό το ποσόμόνο το δικό σου Α4 μπορεί να καίει 1 λίτρο στην πόλη, 5 εκτός και 8 στον μικτό κύκλο! Θυμάσαι κυρ-Μάνο την έννοια του μέσου όρου από το σχολείο;χμ, μάλλον δεν έλειπες μόνο μία μέρα. Ενώ η πινακίδα τελειώνει σε 9, εσύ επιμένεις ότι είναι ζυγό!αναφέρεις επίσης ότι “ο ουρανός έχει υγραέριο”κι ότι είναι τούρπο.

Μετά από όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνεις κυρ-Μάνο μας γιατί δε χτυπάει το τηλέφωνο, έτσι; Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά μια τέτοια αγγελία; Και βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι δε θα έχεις διανύσει 3.000 χιλιόμετρα σε 22+ χρόνια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #23 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα