Αγοράστε τσάντες Subaru από ύφασμα αερόσακου προς 18 €

Τι κάνετε με τη μεγάλη ποσότητα υφάσματος που περίσσεψε από την παραγωγή αερόσακων; Η Subaru κι η Toyoda Gosei απαντούν σε αυτό το ερώτημα δημιουργώντας μια βιώσιμη κι ανθεκτική τσάντα από υπολείμματα υφάσματος αερόσακου. Η τσάντα «Subaru x Re-S Upcycled Marche» παράγεται στην Ιαπωνία από την Toyoda Gosei χρησιμοποιώντας υπολείμματα αχρησιμοποίητου υφάσματος. Εάν διαβάζετε τα άρθρα μας, πιθανότατα θα θυμάστε ότι η ίδια εταιρία βοήθησε πρόσφατα την Asics να κατασκευάσει

παπούτσια για τρέξιμο από ύφασμα αερόσακου.

Το ασυνήθιστο υλικό ταιριάζει καλά σε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα αγορών, καθώς δείχνει «εξαιρετική αντοχή» κι είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και το νερό. Η τσάντα “Marché” έχει ύψος 550 χιλιοστά, πλάτος 340 και βάθος 120, αλλά μπορεί να διπλωθεί όμορφα ώστε να χωράει στην τσέπη σας. Η Subaru λέει ότι μπορεί να χωρέσει μια πετσέτα πλήρους μεγέθους κι άλλα αντικείμενα χάρη στο μεγάλο άνοιγμα.

Το ύφασμα έχει γαλάζια απόχρωση και μπορεί να συνδυαστεί είτε με μπλε είτε με κόκκινες/ροζ ρίγες στη λαβή προσθέτοντας μια νότα εξατομίκευσης. Επιπλέον, υπάρχει ένα κομμάτι ανακλαστικού υλικού μεταξύ των λωρίδων, καθιστώντας ασφαλέστερο για τους χρήστες που βγαίνουν έξω τη νύχτα. Φυσικά, το προϊόν δεν θα ήταν πλήρες χωρίς το έμβλημα της Subaru στην ετικέτα. Δυστυχώς για τους λάτρεις της ιαπωνικής μάρκας, δε φέρει λογότυπα STi.

Η φιλική προς το περιβάλλον «τσάντα Marché» είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα Subaru , στην τιμή των 2.750 ¥ (18 €) η κάθε μία. Το προϊόν με την επωνυμία Subaru αποτελεί μέρος της σειράς βιώσιμων προϊόντων Re-S της Toyoda Gosei. Η εταιρία επισημαίνει ότι το εργοστάσιό της στην περιοχή Gifu είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.

The post Αγοράστε τσάντες Subaru από ύφασμα αερόσακου προς 18 € appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα